Martino: Neymar Daha Fazla Gol Atmalı - Son Dakika
Spor

Martino: Neymar Daha Fazla Gol Atmalı

Martino: Neymar Daha Fazla Gol Atmalı

Barcelona teknik patronu, Neymar'ın formundan memnun olduğunu ancak Messi'nin yokluğunda kendisine daha fazla iş düştüğünü ifade etti.

10.12.2013 18:30

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, sakatlığı nedeniyle bir süre daha forma giyemeyecek olan Lionel Messi'nin yokluğunda Neymar'ın skora daha fazla katkıda bulunması gerektiğini düşünüyor.

Bu sezon başında Santos'tan 57 milyon avro karşılığında transfer edilen Brezilyalı yıldız, forma giydiği 20 maçta rakip kaleleri sadece 5 kez havalandırmayı başardı.

Neymar'dan daha fazla katkı beklediğinin altını çizen Martino, "Neymar, normalde atacağından daha fazla gol atmalı. Tabii ki hiçbir oyuncumu attığı gol sayısı üzerinden yargılamıyorum. Ama o sahanın her mevkisinde görev yapabilecek bir isim. Gol yollarında Messi kadar başarılı olmayabilir ama Pedro, Alexis Sanchez ve Cesc Fabregas'ın yaptığı kadar katkıda bulanacağına eminim." şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde Celtic ile oynayacakları maç öncesinde de oyuncularını uyaran teknik adam, "Grubu birinci bitirmek istiyoruz. Kolay bir maç olacağı düşüncesinden sıyrılmalıyız çünkü her maç zor. Celtic karşısında da dikkatli olmamız gerekiyor. Özellikle de rakibin kontra ataklarına dikkat etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Martino: Neymar Daha Fazla Gol Atmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement