Mata: "Ailemi Özlüyorum" - Son Dakika
Spor

Mata: "Ailemi Özlüyorum"

Mata: "Ailemi Özlüyorum"

İspanyol orta saha Juan Mata, Manchester United'ın resmi dergisi Inside United'a İngiltere'deki yaşamıyla ilgili özel açıklamalarda bulundu.

28.01.2016 02:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanyol orta saha Juan Mata, Manchester United'ın resmi dergisi Inside United'a İngiltere'deki yaşamıyla ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Juan Mata'nın açıklamalarından satır başları şöyle;

"Kendimi İngiliz kültürüne çabuk adapte edebildim ve dünyanın herhangi bir şehrinde mutlu yaşamak için adaptasyonun oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. İngiltere'de yaşamayı seviyorum, Londra'da çok mutluydum, Manchester'da da mutluyum. İngiliz kültürü hoşuma gidiyor ancak ben hala kendimi İspanyol hissediyorum."

"İngiliz takım arkadaşlarımla konuşurken bazen İngiliz argosu kullanıyorum. Onlar zaten normal olarak çok argo sözcük kullanıyorlar.Onları anlamak için onlar gibi konuşmam lazım ve bunun için elimden geleni yapıyorum."

"Londra'da yaşarken şehrin her yerini gezmeyi çok seviyordum. Sadece şehir merkezini değil şehrin dışına da gitmekten çok hoşlanıyordum. Manchester'a geldiğimden beri burayı da keşfetmeye çalışıyorum. İngiltere'de gezip görecek çok yer var."

"The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks gibi grupları önceden biliyordum ancak buraya geldikten sonra daha çok dinleme şansım oldu. Bazen Wayne Rooney soyunma odasında dinlemek için bir şeyler açıyor ve açtığı müzikler çok hoşuma gidiyor. Örneğin Stereophonics grubunu ondan öğrendim ve dinlemekten çok hoşlanıyorum. Radiohead de müziğini en beğendiğim gruplardan biri."

"Ailemin burada benimle olmasını isterdim, onları çok özlüyorum. İspanyollar çok arkadaş canlısı, çok canlı, sıcak insanlar, İngilizler de öyle tabii. Burada belki neyin ne zaman yapıldığını değiştirmek isterdim. İspanya'da yediğim gibi yemeklerimi daha geç yemek, bazı şeyleri daha yavaş yapmak isterdim."

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Mata: 'Ailemi Özlüyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement