Antalyaspor'da Buca Mesaisi - Son Dakika
Spor

Antalyaspor'da Buca Mesaisi

Antalyaspor\'da Buca Mesaisi

Medical Park Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

16.12.2013 12:55  Güncelleme: 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medical Park Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde sabah saatlerinde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Natxo Insa, Anton Ferdinand ve Onur Tuncer katılmadı.

Kırmızı-beyazlılar antrenmana düz koşu ile başladı. Medical Park Antalyasporlu futbolcular antrenmanın devamında dar alanda kısa pas ve istasyon çalışması yaptılar. Antrenman yarı alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Medical Park Antalyaspor'un defans futbolcusu Koray Arslan, kolundan iki ayı aşkındır yaşadığı sakatlığı hatırlatarak, "Bu sakatlığın beni bu kadar sarsacağını düşünmemiştim. Yaklaşık iki ay oldu sakatlığı yaşayalı. Sonuçta kol kırığı ama farklı bir yerden kırılmış. Kalın bir kemik. Yavaş yavaş toparlanıyorum. İlk yarının tamamlanmasına birkaç maç kaldı. Bu süreç içerisinde olumsuz bir sonuç olmazsa ikinci yarıya hazır olacağım. Zaten sakatlığım ilerledi. Az çok hocam da görev verirse elimden gelen mücadeleyi gösteririm" dedi.

"BUCASPOR'U KÜÇÜMSEMİYORUZ"

Ziraat Türkiye Kupası'nda hocasının görev vermesi halinde hazır olduğunu belirten deneyimli defans oyuncusu Koray Arslan, "Bucaspor'u küçümsemiyoruz. Oynayacak seviyeye geldiğimi düşünüyorum. Tabii iki aydır bir ara verdik sakatlıktan dolayı. Bu süreçten dolayı biraz korku gibi durumlar olabilir. Bu tabi istem dışı biraz da. Ben hoca görev verirse elimden geleni yaparım. Bucaspor maçını kazanıp gruplara kalmamız lazım. Beşiktaş'ı elediler. Biz iyi mücadele edersek, galip geliriz" şeklinde konuştu.

"ELAZIĞSPOR YENİLGİSİYLE FIRSAT KAÇIRDIK"

Koray Arslan, Elazığspor'a yenilerek fırsat kaçırdıklarını ifade ederek, "Elazığspor maçı bizim arayı açma maçımız olabilirdi. Ama mağlup olduk. Artık önümüzdeki Gençlerbirliği maçını kazanmak zorundayız" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalyaspor'da Buca Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement