Medicana Sivasspor'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Medicana Sivasspor'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Medicana Sivasspor\'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Medicana Sivasspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları sürüyor Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

27.01.2016 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medicana Sivasspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 20'nci haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ile başladı. Ardından açma germe hareketleri yapan kırımızı-beyazlılar daha sonra 2'şer ve 3'erli gruplar halinde tempolu koşu yaptı. Eksi 10 derecede gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı bulunan Mehdi Taouil, Djakaridja Kone, Cicinho ve İbrahim Akın ile izinli oldukları öğrenilen Erkan Kaş, Yiğit İncedemir ve Korcan Çelikay katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Burhan Eşer ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

EMRE ÖZTÜRK İLE 3.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

PTT 1'inci lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor forması giyen Emre Öztürk ile dün 3.5 yıllık anlaşma sağlandı. 23 yaşındaki sol bek bugün takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Öztürk, sezonun ilk yarısında Kayseri Erciyesspor formasıyla 13 maça çıkmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Medicana Sivasspor'da Osmanlıspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement