Medipol Başakşehir'de Erzurumspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Medipol Başakşehir'de Erzurumspor Maçı Hazırlıkları

30.08.2018 14:13

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile deplasmanda karşılaşacak Medipol Başakşehir, hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile deplasmanda karşılaşacak Medipol Başakşehir, hazırlıklarını sürdürüyor.

Turuncu-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, ısınma hareketleriyle başlayan idman, 5'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, dar ve geniş alanda yapılan çalışmayla sona erdi.

Medipol Başakşehir'de sakatlıkları süren Arda Turan, Gael Clichy ve Alparslan Erdem idmanda yer almazken, takım kaptanı Emre Belözoğlu ise takımdan ayrı çalıştı.

Turuncu-lacivertli oyuncular ve teknik ekip, idman öncesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96. yıl dönümü dolayısıyla Türk bayrağı önünde poz verdi.

İstanbul temsilcisi, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Medipol Başakşehir'de Erzurumspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika


Advertisement