Mehmet Baykan: Her Şey Yolunda - Son Dakika
Spor

Mehmet Baykan: Her Şey Yolunda

Mehmet Baykan: Her Şey Yolunda

Mersin'de düzenlenecek 17'nci Akdeniz oyunları için tüm hazırlıklar tamamlandı.

14.03.2013 14:41  Güncelleme: 14:44

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, 17. Akdeniz Oyunları kapsamında yürütülen çalışmaların belirlenen zamanlamaya uygun olarak devam ettiğini ifade ederek, "Son dönemeçte her şey yolunda" dedi.

17. Akdeniz Oyunları'nın hazırlıklarını incelemek üzere Mersin'e gelen Müdür Mehmet Baykan ve beraberindeki heyet, organizasyon yönetiminden bilgiler aldı.

İncelemelerde konuşan Baykan, sürecin sıkıntısız bir şekilde ilerlediğini belirtti. Yürütülen çalışmaların belirlenen zamanlamaya uygun olarak devam ettiğinin altını çizen Baykan, "Son dönemeçte her şey yolunda. 17. Akdeniz Oyunları, Türkiye'nin böylesine büyük spor organizasyonlarına ne denli hazırlıklı olduğunun kanıtı olacaktır. Şimdiye kadar yapılan uluslararası spor organizasyonlarında gösterdiğimiz başarılar, ülkemizin organizasyon becerisi konusunda dünya tarafından tanınmasında önemli rol oynayacaktır" dedi.

Oyunların geri sayımında artık iki haneli sayılara düşüldüğüne değinen Baykan, "Kısa zamanda önemli işlere imza attığımız 17. Akdeniz Oyunları hazırlıklarında her geçen gün sona daha da yaklaşıyoruz. Bugün başta Genel Koordinatör Bekir Korkmaz olmak üzere, koordinatör yardımcıları ve direktörlerle yaptığımız görüşmelerde önemli bir yol kat ettiğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mehmet Baykan: Her Şey Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement