Melikgazi Kayseri Basketbol, Olympiacos SFP ile rövanş için karşılaşacak - Son Dakika
Spor

Melikgazi Kayseri Basketbol, Olympiacos SFP ile rövanş için karşılaşacak

Melikgazi Kayseri Basketbol, Olympiacos SFP ile rövanş için karşılaşacak

Euro Cup Women F Grubu'nda mücadele eden Melikgazi Kayseri Basketbol, Yunanistan temsilcisi Olympiacos SFP ile yarın karşılaşacak. Melikgazi Kayseri Basketbol, ilk maçta mağlup olduktan sonra deplasmanda bir galibiyet aldı ve şimdi rövanş için hazır.

31.10.2023 08:45

Euro Cup Women F Grubu'nda mücadele eden Melikgazi Kayseri Basketbol, yarın gruptaki 4. maçına çıkacak. Kayseri ekibinin rakibi Yunanistan temsilcisi Olympiacos SFP olacak.

Karşılaşma öncesinde ev sahibi takım 5 puan ile ikinci sırada bulunurken, Melikgazi Kayseri Basketbol ise 4 puan ile üçüncü sırada yer alıyor. Grubun ilk maçında kendi evinde ağırladığı Olympiacos SFP'ye 69-85 yenilen Melikgazi Kayseri Basketbol, bu kez rakibinden rövanşı almak istiyor.

Melikgazi Kayseri Basketbol ilk maçta mağlup olduktan sonra deplasmanda MBK Ruzomberok'u 87-63 yenmiş, son olarak yine kendi evinde grup lideri TTT Riga ekibine ise 60-80 yenilmişti. Yarın, Yunanistan'ın Pire kentinde bulunan Peace and Friendship Stadium'da oynanacak olan önemli karşılaşma saat 19.30'da başlayacak. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Melikgazi Kayseri Basketbol, Olympiacos SFP ile rövanş için karşılaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement