Menemen'de Mustafa Gençlere Taş Çıkardı - Son Dakika
Spor

Menemen'de Mustafa Gençlere Taş Çıkardı

Menemen\'de Mustafa Gençlere Taş Çıkardı

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Menemen Belediyespor'un kaptanı Mustafa Şen, gösterdiği performansla adeta gençle taş çıkardı.

02.05.2019 12:34

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Menemen Belediyespor'un kaptanı Mustafa Şen, gösterdiği performansla adeta gençle taş çıkardı. Bu sezon 36'ncı yaşını geride bırakan deneyimli orta saha oyuncusu 29 maçta 11 gol atarak takımın en skorer ikinci futbolcusu oldu. Menemen Belediyespor'da 4. sezonunu geçiren Mustafa, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle sürekli takım arkadaşlarını ateşledi. Kariyerinin en parlak dönemlerinden birini geride bırakan Mustafa Şen, 3'üncü şampiyonluğunu yaşadı.

Daha önce Bandırmaspor'la 2'nci Lig'e, Balıkesirspor'la ise 1'inci Lig'e yükselme mutluluğu yaşayan Mustafa, bu kez Menemen Belediyespor'da aynı coşkuyu tattı. Teknik direktör Suat Kaya'nın en güvendiği isimlerin başında gelen Mustafa, taraftarın da adeta sevgilisi oldu. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek tecrübeli futbolcuyla yönetimin en kısa sürede masaya oturacağı ifade edildi. Mustafa'yı bırakmaya niyeti olmayan kurmayların 1'inci Lig'de de oyuncuyla yola devam kararı alacağı, Mustafa'nın da İzmir ekibinde kalmaya sıcak baktığı bildirildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Menemen'de Mustafa Gençlere Taş Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement