Başantrenör Babaoğlu: Zor Bir Maçtı - Son Dakika
Spor

Başantrenör Babaoğlu: Zor Bir Maçtı

Başantrenör Babaoğlu: Zor Bir Maçtı

Torku Konya Selçuk Üniversitesini 76-72 yenen Mersin Büyükşehir Belediyesinde Başantrenör Mete Babaoğlu, zor bir maç olduğunu söyledi.

04.01.2014 19:18  Güncelleme: 20:44

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, kendi evinde uzatmaya giden maçta Torku Konya Selçuk Üniversitesi'ni 76-72 yendi.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin Büyükşehir Belediyesi Baş Antrenörü Mete Babaoğlu, zor bir maç olduğunu ifade ederek, "Beko Basketbol Ligi'nde hiçbir maç kolay değil. Bu maçın böyle zor olacağı belliydi ve hafta içinde oyuncularıma sürekli söyledim. Çünkü koç değişikliğinden sonra ister istemez takımın motivasyonunda yükselme oluyor. Bunu da bu maç gördük. Her iki takımda iyi oynadığı ve mücadele etti. Çok centilmence bir maç oldu. Maçta birbirimizi üzecek ters bir davranış olmadı. Konya zaten biri kardeş takımımız sayılır. Bundan öncede sezon öncesi 2-3 kere hazırlık maçı yaptık. Şimdi 5 galibiyetimiz oldu. Bu sene Beko Basketbol Ligi'nde 10 galibiyetten aşağı alan küme düşer. İkinci yarıdaki maçlarımızda bizim fikstür olarak zor. O yüzden deplasmanda maç kazanmalıyız" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin oyuncusu Samardjiski ise maçın kendileri açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Yeni yıla iyi girmek istiyorduk. Banvit maçından sonra iyi çalıştık. Tüm hafta bu maçı düşündük. Çok çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar evimizde maç kaybetmemeyi çalışıyoruz. Yeni yıla iyi girdik. Bunu sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

TORKU KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ CEPHESİ

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Baş Antrenörü Aziz Bekir, puan durumuna göre bu maçın hem kendileri açısından hemde Mersin Büyükşehir Belediyesi açısından çok önemli bir maç olduğunu kaydederek, "Maçı kazanabilseydik Mersin ekibini aşağı çekmiş olacaktı. Ancak maçı kaybettik. Şu an farkı biraz aştılar. Ama çok uzun bir yol var. Bugün oyuncularımız çok büyük mücadele gösterdiler. Maçın kritik anları bence hücum ribaundlarıydı. 23 ribaund verdik. Bu çok büyük bir sayı. Bu bize kolay sayı imkanı vermedi" şeklinde konuştu.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi oyuncusu Hakan Köseoğlu ise maçı Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin hak ettiğini belirterek, "İyi oynadık ama olmadı. Toparlayacağımızı düşünüyorum. Daha iyi oynayıp galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Bundan sonra kazanıp yukarılara tırmanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başantrenör Babaoğlu: Zor Bir Maçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement