Mersin İdmanyurdu Farklı Kazandı - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu Farklı Kazandı

Mersin İdmanyurdu Farklı Kazandı

PTT 1.Lig'in 5.hafta maçında Mersin İdmanyurdu kendi evinde Kahramanmaraşspor'u 4-1 mağlup etti.

18.09.2013 23:21

PTT 1. Lig'in 5. hafta maçında Mersin İdmanyurdu kendi evinde Kahramanmaraşspor'u 4-1 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Manisaspor maçının ilk 30-40 dakikasında da çok iyi oynayan, oyunu kontrol eden, pozisyon bulan bir takım görünümünde olduklarını ifade ederek, "Ama deplasmanda pozitif bir atmosfer her zaman ev sahibi takımın işine yarar. Nitekim 44'ncü dakikadan sonra maç çok değişti. O dakikadan sonra takımımız sıkıntılı bir süreç geçirdi ve maçtan mağlup ayrıldık. Tabi orada Laval'ın yaptığı hareket ne kendine, ne bize nede Mersin İdmanyurdu'na yakıştı. Yapmaması gereken bir hareket yaptı. Bunun cezasını vereceğiz ama Laval önemli bir oyuncu. İlerleyen haftalarda bize katkı sağlayacak bir oyuncu. Bir hata yaptı diye oyuncumuzu kaybedemeyiz" diye konuştu.

Kahramanmaraşspor maçının kendileri için önemli olduğunu belirten Kutlu, "Bizim adımıza kazanılması gereken bir maçtı. Hafta içi talihsiz bir maç oynayıp, talihsiz bir şekilde kaybettik. Bugün maça iyi başlamak bizim için önemliydi. Maça da çok iyi başladık. İlk yarım saatte 4 gol bulduk. İkinci yarı ise daha çok skoru korumaya çalıştık ve top çevirdik. Önümüzde İstanbul maçı var. İnşallah oradan da 3 puanla dönüp yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Mersin İdmanyurdu'nun oyuncusu Veli Acar ise bugün maça iyi başlamanın kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, "Maça çok iyi bir başlangıç yaptık. İlk 30 dakikada 4 gol attık. Kaçırdığımız 2-3 gol pozisyonu daha vardı. Önümüzde İstanbul maçı var. İnşallah bu maçtan da galip döneceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Mersin İdmanyurdu'nun oyuncusu Anıl Karaer ise takımda yeni olduğunu belirterek, "Buraya gelmeden birçok teklif aldım ama ben Mersin İdmanyurdu'nu tercih ettim. Çünkü takımlara baktığımız zaman şampiyonluğun en iddialı takımı olarak ben Mersin İdmanyurdu gördüm ve o yüzden buraya geldim. Bugünde iyi bir oyunla 3 puan aldık. Zaten şampiyonluğa oynuyorsak her maçı kazanmak zorundayız. Bugün ki galibiyetle bir seri yakalayıp şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

KAHRAMANMARAŞSPOR CEPHESİ

Kahramanmaraşspor Antrenörü Tayfun Şirin, zor bir dönemde çok zor bir maç oynadıklarının altını çizerek, "Çarşamba günü hocamız görevi bıraktı. Onun ardından 2 gün sonra toparlanıp ligin iddialı takımlarından biri ile maç yapmak zor. Çok kötü dakikalarda goller yedik. Gardımız düştü. Toparlanmamız uzun sürdü. Artık bundan sonra bir an önce toparlanmamız gerekiyor. Bu kötü süreci atlatmak istiyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz" diye konuştu.

Kahramanmaraşspor'un oyuncusu İrfan Başaran ise maça kötü başladıklarını ifade ederek, "İstediğimizi sahaya yansıtamadık. Ama biz büyük bir kulübüz. Beklentileri ilerleyen haftalarda karşılayacağımız düşünüyorum. Bu ligin havası biraz farklı. Takımın ilerleyen zamanlarda toparlanacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Kahramanmaraşspor'un oyuncusu Mehmet Ali Tunç da çok erken 3 gol yediklerini kaydederek, "2'sinde faul olduğunu düşünüyorum. Mersin İdmanyurdu çok güçlü bir ekibiz. Biz ise yeni bir takımız. Bu sene bu ligde oynayan çok yeni oyuncularımız var. Bu duruma kendimiz getirdik. 5 maçta bir puan alabildik. Bunun ilerleyen haftalarda düzeleceğine inanıyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu Farklı Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement