Mersin İdmanyurdu Taraftarına Özel Kredi Kartı - Son Dakika
Spor

Mersin İdmanyurdu Taraftarına Özel Kredi Kartı

Mersin İdmanyurdu Taraftarına Özel Kredi Kartı

Denizbank, kırmızı lacivert renklere gönül veren Mersin İdmanyurdu taraftarlarına özel Mersin İdmanyurdu Bonus Card'ı hayata geçirdi.

22.10.2011 17:12

Denizbank, kırmızı lacivert renklere gönül veren Mersin İdmanyurdu taraftarlarına özel Mersin İdmanyurdu Bonus Card'ı hayata geçirdi. Bonus Card'ın tüm özelliklerini taşıyan Kırmızı Şeytanların Bonusu ile taraftarlar birçok kampanyadan ve indirimden faydalanırken aynı zamanda kulüplerinin gelirine de katkıda bulunacak.

Mersin İdmanyurdu'na özel ilk kart olma özelliği taşıyan ürünün tanıtım toplantısı Macit Özcan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısına DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü As Başkanı Dr. Ayhan Erdem ve Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Teknik Direktörü Nurullah Sağlam katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan Deniz Bank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Türkiye'nin önemli takımlarından biri olan Mersin İdmanyurdu ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Güzide kulüplerimiz vasıtasıyla Türkiye'de sporun gelişimine katkıda bulunmak bizlere onur veriyor. Odaklandığımız iş market anlayışından hareketle öncelikli sektörlerimizden biri olan spor kulüpleri konusunda taraftara yönelik uygulamalarımız devam ediyor. Bildiğiniz gibi 4 büyük takımla kart programı olan tek bankayız, Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor'dan sonra Mersin İdmanyurdu ile de anlaşmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Bu kartla hem kulübün gelirleri artacak hem de taraftarlar kendilerine özel birçok ayrıcalıktan yararlanacak. Taraftarlar, kartlarıyla yapacakları her alışverişte ekstra ücret ödemeden kulüplerine de katkıda bulunacak. Bonus'un 2 yılda 40 bin kart sayısına ulaşacağını öngörüyoruz" dedi.

Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü As Başkanı Dr. Ayhan Erdem ise, "28 yıl sonra gelen şampiyonluğun haklı gururunu yaşamaktayız. Kurumsallık yönünde büyük adımlar atıyoruz ve atmaya devam edeceğiz. Tevfik Sırrı Gür Stadı yenilenmiş ve ışıklandırması tamamlanarak tarihinde geçen hafta ilk gece maçı oynanmıştır. Mersin Store mağazamızda takımımızın ürünlerinin satışı yapılmaktadır. Kulübümüzün aylık dergisinin ilk sayısı Kasım ayı itibariyle satışa çıkacaktır. Yeni stat ve tesis çalışması devam etmektedir. ve tabii en önemlisi, bugün Denizbank ile ortak çalışmamızın ürünü olan taraftar kredi kart anlaşması yapılmıştır. Bu anlaşma ile gerçek taraftarımız ile sürekli ve dolaylı bir bağ kurulması amaçlanmıştır. Bu anlaşmanın tüm Mersin camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Mersin İdmanyurdu Taraftarına Özel Kredi Kartı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement