"Mesut'un Sihri Var" - Son Dakika
Spor

"Mesut'un Sihri Var"

"Mesut\'un Sihri Var"

Ülkesinde El Pais’e konuşan İspanyol milli oyuncuya göre Mesut Özil, Arsenal’in yakaladığı başarıda temel etkenlerden biri.

20.11.2013 21:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Santi Cazorla, Mesut'un ligde liderliği yakalamalarında büyük rolü olduğunu vurgularken "Bize bizde olmayan şeyler kattı, tümüyle yetenek, yaptıkları büyülü" ifadesini kullanırken "sanki maçta yokmuş gibiyken birden çıkıp bir kontrol bir pasla her şeyi değiştiriyor" dedi.

Mesut'un Arsenal'e gelmesinin kendilerini şaşırttığını söyleyen Cazorla " Real Madrid'den ayrılmasını ve bize gelmesini kimse ummazdı, o bizim için bir ödül" dedi.

Cazorla ayrıca takımın da geçen yıla göre gelişim kaydettiğini belirtirken "hatalarımızı azalttık ve böylece istikrarımızı arttırdık, geçen yılki aptalca puan kayıplarını yaşamıyoruz" vurgusunu yaparak "olgunlaştık ve kendimizi zirvede görmek güzel, bu bize güç ve güven veriyor ama daha önümüzde çok uzun bir yol var" dedi.

Mesut'un gelişiyle sola kaymaya mecbur kalan Cazorla bundan şikayetçi görünmezken, tersine bununla birlikte Wenger'in kendisine yeni özgürlükler tanıdığını söyledi. "İngiltere'de futbol daha az taktiksel ve açık, bu da bana büyük özgürlük veriyor" ifadelerini kullanan Cazorla "Biraz solda olduğum doğru ama Wenger bana merkeze girme ve pozisyon değiştirme izni veriyor, bu da çok hoşuma gidiyor" sözleriyle yeni düzenin kendisi için artılarını ortaya koydu.

"Burası İspanya değil"

Cazorla ayrıca ligin rekabetçi yapısını överken Liverpool'un da sonuna kadar yarışın içinde kalacağına inandığını belirtti. "Ligde yarış çok açık, United bizi yendi ve şimdi fark sadece beş puan ve ben sürpriz olarak görülen Liverpool'un çok ciddi bir aday olduğunu düşünüyorum, çok güçlendiler. Kompakt bir takım oluşturdular ve Avrupa'da oynamıyor olmanın avantajını kullanıyorlar. Premier League hiç kolay değil, burası İspanya değil, çok daha eşit" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Mesut'un Sihri Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement