Efsane Yüzücünün Eski Sevgilisi, Cinsel İçerikli Filmde Oynayacak - Son Dakika
Spor

Efsane Yüzücünün Eski Sevgilisi, Cinsel İçerikli Filmde Oynayacak

Erkek olduğunu açıklayarak tüm dünyanın ilgisini çeken Michael Phelps'in eski sevgilisi Lianne Chandler, cinsel içerikli filmde oynayacağını duyurdu.

10.01.2015 16:07  Güncelleme: 16:38

Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama ile aslında erkek olduğunu itiraf ederek gündeme bomba gibi düşen Olimpiyat şampiyonu ABD'li yüzücü Michael Phelps'in eski sevgilisi Lianne Chandler, yine ortalığı karıştıracak açıklamalarda bulundu.

"HAYATIMIN EN UNUTULMAZ ANLARINI ÖLÜMSÜZLEŞTİRMEK İSTİYORUM"

Kariyerinde ilk kez bir cinsel içerikli filmde oynayacak olan Lianne Chandler, söz konusu filmde Michael Phelps ile birlikte olduğu dönemden görüntüler olacağını da söyledi. Lianne Chandler, "Going For the Gold" isimli bu film ile hem hayatının en unutulmaz anlarını ölümsüzleştirmek istediğini hem de kendisi gibi olan diğer bireylere yardım etmek istediğini belirtti.

21 Ocak'ta piyasaya çıkması beklenen söz konusu filmde Michael Phelps'in videosunun da olacağını söyleyen Lianne Chandler, "Michael'ın bunu izleyeceğini biliyorum. Çünkü kendisi bir erkek" şeklinde konuştu.

"VÜCUDUMUN HER NOKTASINA BAYILIYORDU"

Lianne Chandler'ın açıklamalarından satıbaşları şu şekilde:

"Bana kendimi dünyanın en güzel kadını gibi hissettiriyordu. Daha çok çocukça bir aşk gibiydi. Vücudumda bilmediği hiçbir yer yoktu ve vücudumun her bir noktasına bayılıyordu. Bu film, ikimizin arasındaki aşkın nasıl son derece tutkulu ve inanılmaz olduğunu gösterecek. Bu filmi, hem hayatımın en inanılmaz zamanını kutlamak için hem de benim gibi olan diğer insanlar için çekmek istiyorum. Bu sayede bu konu için hem daha bilinçli hem de daha anlayışlı zihinler oluşacak"


Efsane Yüzücünün Eski Sevgilisi, Cinsel İçerikli Filmde Oynayacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Efsane Yüzücünün Eski Sevgilisi, Cinsel İçerikli Filmde Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yiğit: Lan böyle şey haberlere konumu 6 1 Yanıtla

Advertisement