Milli Güreşçiler, 1 Gümüş, 2 Bronz Madalya Kazandı - Son Dakika
Spor

Milli Güreşçiler, 1 Gümüş, 2 Bronz Madalya Kazandı

Milli Güreşçiler, 1 Gümüş, 2 Bronz Madalya Kazandı

Hırvatistan’da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda serbest stil genç güreşçilerden Yusuf Can Zeybek gümüş madalya kazanırken, Murat Ertürk ile Emre Demircan ise bronz madalya elde ettiler.

10.08.2014 12:04

Hırvatistan'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda serbest stil genç güreşçilerden Yusuf Can Zeybek gümüş madalya kazanırken, Murat Ertürk ile Emre Demircan ise bronz madalya elde ettiler.

Dom Sportova Spor Salonu'nda yapılan Dünya Şampiyonası'nda sahne alan milli güreşçi Yusuf Can Zeybek, gümüş madalya kazanarak dünya ikincisi oldu.

50 kiloda ülkemizi temsil eden milli güreşçi Emre Demircan ve 74 kiloda mindere çıkan Murat Ertürk ise bronz madalyanın sahibi oldu.

BAKAN KILIÇ'TAN TEBRİK

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dünya Şampiyonası'nda madalya kazanan serbest stil genç güreşçileri tebrik etti. Bakan Kılıç tebrik mesajında, "Hırvatistan'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda, 1 altın ve 2 bronz madalya kazanarak bizlere sevinç yaşatan serbest stil güreşçilerimizi ve bu başarıda emeği olan başta antrenörler olmak üzere tüm ekibi tebrik eder başarılarının devamını dilerim" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Milli Güreşçiler, 1 Gümüş, 2 Bronz Madalya Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement