Mitrovic boşa çıkıyor - Son Dakika
Spor

Mitrovic boşa çıkıyor

Transfer yasağı sebebiyle kadroda sıkıntılar yaşayan MİY, Milan Mitrovic'i kaybetmek üzere. MİY'de tecrübeli stoper Mitrovic'in, son döneme ait borçları ödenmediği takdirde kulüpten ayrılacak.

27.10.2016 11:24  Güncelleme: 21:39

Mehmet KOÇAK/ MERSİN

Mersin İdman Yurdu'nda forma giyen tecrübeli Sırp futbolcu Milan Mitrovic, kulüp tarafından son döneme ait alacağı ödenmediği takdirde takımdan ayrılacağı belirtirdi. Dönemin kulüp başkanı Ali Kahramanlı tarafından takıma getirilen ve kadroya dâhil edilen tecrübeli genç oyuncu Milan Mitrovic'in kısa bir süre önce takımla sözleşmesinin sona erdiği ve teknik heyetin isteği üzerine Balıkesirspor maçına çıkmış, yönetimden de Pazartesi günü alacağının ödeneceği sözünü almıştı. Ancak Pazartesi günü Milan Mitrovic'e hiç bir ödeme yapmayan Ali Tekin ve Yönetimi Sırp futbolcudan Perşembe gününe kadar müsaade istedi.

Bugün saat 17.00'ye kadar yönetime süre veren Milan Mitrovic, alacağı olan 100 bin Euro'nun ödenmemesi halinde kulüpten ayrılacak.

Mitrovic boşa çıkıyor

"SORUMLU ALİ TEKİN"

MiY'in taraftar grubu Kırmızı Şeytanlar ise duruma tepkili. Taraftalar Mitrovic'in sözleme durumunun sıkıntıya girmesinde kulübün yeni başkanı Ali Tekin'i sorumlu tuttu. Mitrovic'in MİY'de forma giydiğini ve takıma çok şey kattığını söyleyen taraftarlar, "Milan Mitrovic şuanda başka takımla istese çok rahat sözleşme yapabilir. Başkaları yapmadan kulübun yöneticileri hemen sözleşme yapmalıdır. Yeni başkan Ali Tekin, medya önünde sürekli vaatlerde bulunacağına, elindeki mevcut oyuncuyu korusun. Böylesi kaliteli bir oyuncuyu başka takıma vermek bu takıma yapılacak en büyük ihanet olur" dedi.

Mitrovic boşa çıkıyor

Mitrovic boşa çıkıyor

Son Dakika Spor Mitrovic boşa çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement