Montolivo: Barça Maçıyla Sezona Başlıyoruz! - Son Dakika
Spor

Montolivo: Barça Maçıyla Sezona Başlıyoruz!

Montolivo: Barça Maçıyla Sezona Başlıyoruz!

28 yaşındaki oyuncu, Barcelona maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

21.10.2013 23:00

Milan'ın orta sahadaki önemli isimlerinden Riccardo Montolivo, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Barcelona maçında alacakları galibiyetle sezona yeni bir başlangıç yapacaklarını iddia etti.

Serie A'ya çok kötü bir başlangıç yapan Milano ekibi, sekiz haftada sadece 11 puan toplayabildi ve taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Bu kötü gidişe rağmen Barça maçı öncesi kameraların karşısına geçen Montolivo, Katalan ekibi karşısında iyi bir sonuç elde edeceklerini dile getirdi.

Montolivo, "Çok iyi konsantre olmalıyız. Hatlar arasındaki alanları iyi daraltmalıyız ve tıpkı geçen yılki gibi kontra ataklarla sonuca gitmeliyiz. Takım ruhu, maça doğru şekilde yaklaşmak gibi unsurlar Barcelona karşısında iyi oynamak için kilit faktörler. İyi bir skor alacağımıza inanıyoruz." sözleriyle öncelikle Barcelona karşısında oynamanın zorluklarını belirtti.

Bu açıklamalara rağmen galibiyete inanan Montolivo, "Bu takımın daha göstereceği çok şey var. Henüz potansiyelimizin tamamını sergilemedik. Bu maç da yükselişe geçmek için bize gerekli hızı kazandıracak." sözlerini sarf etti.

Milan, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı iki maçtan 4 puan aldı.

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Montolivo: Barça Maçıyla Sezona Başlıyoruz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement