Mourinho Röportajı Yarıda Bıraktı, Gitti! - Son Dakika
Spor

Mourinho Röportajı Yarıda Bıraktı, Gitti!

Mourinho Röportajı Yarıda Bıraktı, Gitti!

Portekizli çalıştırıcı, Everton maçındaki kırmızı kart ve Ivanovic'in pozisyonları hakkında kendisine yöneltilen soru karşısında deli oldu.

12.02.2015 21:35

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Çarşamba gecesi Everton karşısında alınan galibiyet sonrası BBC'nin sorularını yanıtlarken, kendisine yöneltilen bir soruya çok sinirlenerek röportajı yarıda bıraktı.

Stamford Bridge'de Gareth Barry'nin oyundan atılmasıyla alevlenen ortam, Branislav Ivanovic'in James McCarthy'nin suratına kafa atması ve boğazına sarılmasıyla gerginilk zirve yaptı.

Barry, Willian'a yaptığı bir faul sonrası ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ancak hakem Jonathan Moss, öte yandan Ivanovic'in bu hareketlerine karşı ise sessizliğini korudu.

Kendisine bu konu hakkında yöneltilen soruya sinirlenen Mourinho, "Üzgünüm, yarın görüşürüz." diyerek röportajı yarıda bırakıp gitmişti.

Daha sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Portekizli teknik adam, "Ben sadece bu tarz sorulardan sıkıldım, futboldan değil. Futbol bir duygudur. Futbol bugün bizi burada bir arada tutan olgudur. Bir kırmızı kartı tartışıyoruz. Evert Barry bence çok daha önce atılmalıydı. Sarı kartı varken, Hazard'ı son adam iken indirdi. İkinci kartı ilk yarıda görmeliydi." dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho Röportajı Yarıda Bıraktı, Gitti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement