Moyes'in Kaderi Van Persie'ye Bağlı - Son Dakika
Spor

Moyes'in Kaderi Van Persie'ye Bağlı

Moyes\'in Kaderi Van Persie\'ye Bağlı

Moyes, van Persie'nin ayrılmak istediği iddialarını reddededursun, kırmızı şeytanların Hollandalı'ya bağımlılığı tartışılmaz görünüyor.

09.12.2013 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester United menajeri David Moyes, takımın golcüsü Robin Van Persie'nin takımdan ayrılmak istediğine ilişkin spekülasyonları net olarak reddederken kötü giden takım, açıkça Hollandalı golcüye bağımlı.

Hafta içi Everton'a kaybetmesinin ardından geçtiğimiz Cumartesi günü de yine kendi evinde Newcastle'a kaybeden Manchester United, ilkleri art arda yaşıyor. Seneler sonra üst üste Old Trafford'da üst üste iki maç kaybeden Kırmızı Şeytanlar'da sorun ve çözüm belli görünse de işleri yoluna koymak pek kolay değil.

Moyes üçlü ateş altında

Tüm sorumluluğu üzerine aldığını söyleyen David Moyes, "Tünelin ucunda ışık var, zira hep hesapta olduğu üzere bir geçiş periyodundayız. Tabii son birkaç maçtaki kadar kötü olacağımızı sanmıyordum. Buraya geldiğimde biliyordum ki hiçbir şey kolay olmayacak, bu süreç bunun kanıtı oldu." derken,  işlerin kontrolünden çıkmaması için çaba sarf ediyor. Sarı kart cezalısı Wayne Rooney'nin yokluğunda Newcastle'a karşı Robin Van Persie'yi forvet arkası oynatan İskoç hoca, elindeki en iyi hücumcuyu kaleden uzak tutmakla eleştiriliyor. Üstelik fit olmadığı her halinden belliyken; ancak onsuz da olmuyor.

Newcastle karşılaşmasından önceki son üç lig maçında (Everton, Tottenham ve Cardiff) sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Hollandalı santrfor, daha önce de Manchester City ve West Bromwich Albion karşılaşmalarından oynayamamıştı. Söz konusu 5 maçın hiçbirini kazanamayan Manchester United, ileri uçta Van Persie olmadan çıktığı tüm iç saha maçlarını kaybetti.

Wayne Rooney'nin yanı sıra Michael Carrick'in yokluğunu da tolere edemeyen son şampiyon, topladığı 22 puanla lider Arsenal'in 13 puan gerisinde ve 9. sırada bulunuyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Moyes'in Kaderi Van Persie'ye Bağlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement