Muslera'nın Menajerinden River Plate Açıklaması - Son Dakika
Spor

Muslera'nın Menajerinden River Plate Açıklaması

Muslera\'nın Menajerinden River Plate Açıklaması

Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacağı iddia edilen Fernando Muslera için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

19.03.2016 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABER - Sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacağı iddia edilen Fernando Muslera için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Uruguay ve Arjantin basınında yer alan iddialara göre Arjantin'in önemli takımlarından River Plate'in, Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'yı kadrosuna katmak istediği belirtildi. Mevcut kalecisi Marcelo Barovero'nun takımdan ayrılması üzerine tecrübeli bir Güney Amerikalı kaleciyi kadorsuna katmak isteyen River Plate'in Fernando Muslera ile görüştüğü ve ilk görüşmeden olumlu sonuç aldığı iddia edilmişti.

Ancak Fernando Muslera'nın menajeri Daniel Fonseca, Arjantin basınına yaptığı açıklamalarla Uruguaylı kalecinin River Plate ile görüştüğü iddialarına son noktayı koydu.

"Avrupa'da kalmak istiyor"

Fernando Muslera'nın Güney Amerika'ya dönme gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Fonseca,"Bu iddiaların ve yanlış haberlerin nereden çıktığını bilmiyorum. Ancak hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. River Plate'in Muslera'yla ilgilendiği söylentisi bile oyuncum için bir onurdur. Ancak Fernando'nun uzun bir süre Güney Amerika'ya dönmek gibi bir düşüncesi yok. Şimdilik Avrupa'da kalmak istiyor." açıklamasında bulunarak transfer iddialarına son vermiş oldu.

Türkiye ve İngiltere basınında yer alan haberlere göre, Fernando Muslera'nın Galatasaray'a verilen Avrupa'dan men cezasının ardından sezon sonunda takımdan ayrılmak istediği iddia ediliyor. Tecrübeli kalecinin ismi son olarak İngiltere Premier League ekiplerinden Tottenham ile anılmıştı.

mus1 (1)

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Muslera'nın Menajerinden River Plate Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement