Mutlu Kızıltan ve Özcan Turan Ünyespor'da - Son Dakika
Spor

Mutlu Kızıltan ve Özcan Turan Ünyespor'da

Mutlu Kızıltan ve Özcan Turan Ünyespor\'da

Ünyespor, Eyüpspor'dan Mutlu Kızıltan ve Altınorduspor'dan Özcan Turan'ı renklerine bağladı.

19.01.2013 18:09

Ünyespor, Eyüpspor'dan Mutlu Kızıltan ve Altınorduspor'dan Özcan Turan'ı renklerine bağladı.

Spor toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ünyespor, devre arası transferini 2 oyuncuya daha imza attırarak tamamladı. Takıma son olarak Eyüpspor'dan Mutlu Kızıltan ve Altınorduspor'dan Özcan Turan'ın transfer edilmesi nedeniyle imza töreni düzenlendi. Kulüp Başkanı İrfan Şahin ve Yönetim Kurulu Üyelerinin huzurunda mukavele imzalayan Mutlu Kızıltan ve Özcan Turan, bundan sonra Ünyespor'un başarısı için ter dökeceklerini söylediler.

Eyüpspor'dan transfer edilen 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Mutlu Kızıltan, "15 senedir profesyonel futbol yaşantım var. Murat ve Savaş hoca ile konuştuktan sonra kendilerini kırmamak ve Ünyespor'da başarılı olmak adına geldim. Ünyespor'un konumunu biliyoruz ve takımı bir üst lige çıkartmaya çalışacağız. İnşallah bu yolda başarılı oluruz" dedi.

Altınorduspor'dan transfer edilen 32 yaşında ki kaleci Özcan Turan ise, "11 senedir profesyonel futbol yaşantım var. Amacımız Ünyespor'a katkı sağlamak ve bizi buraya getirenleri mahcup etmemek, elimizden geldiğince ve gayretle Ünyespor'u layık olduğu üst sıralara yükseltmek istiyoruz" diye konuştu.

Ünyespor Başkanı İrfan Şahin de bu transferlerin son olduğunu belirterek, ikinci yarı için 13 oyuncu transfer edildiğini, bunun yanında ise 7 futbolcuyla yollarını ayırdıklarını belirtti. Başkan Şahin, "Yeni transferlerle takviye ettiğimiz takımızla ligi iyi bir yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Takıma yeni katılan oyuncularımız takıma çok büyük katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Hepsi kalitelerini ispat etmiş oyuncular. Futbol seyir zevki yüksek olan bir oyun ve bu oyunda gollerde olunca daha da zevkli hale geliyor. İnşallah bu takım ikinci yarı bunu başaracak. Bundan önce Ünyespor da oynayan ve takımdan ayrılan oyunculara katkılarından dolayı minnettarız. Eski kaptanımız İbrahim Karayiğit'le birlikte13 transferimiz oldu. Bunun yanında ise takımdan 7 oyuncumuz ayrıldı. Bu oyuncular bizim son transferimiz. Yeni transfer yaparsak hedeflediğimiz maliyet aşılır. Maddi mahcubiyet çok önemlidir. Biz geçmişte ki yöneticiliğimizde de çok gördük, yaşadık, zorlandık, krediler kullandık ama kulübü hep ayakta tuttuk. İnşallah bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Bu takımda oynayan 7 futbolcumuz başka takımlara gittiler, demek ki kötü futbolcu değiller ancak biz bulunduğumuz yerden mutlu olmadığımız için revize ve takviye yaptık. Bunu böyle düşünmek gerekiyor. İdeal olan 24 kişilik kadrodur. Bizim kadromuzda 24 oyuncunun üstünde olan futbolcumuz bizlere ileride lazım olabilir. Sonuçta bunlar genç arkadaşlarımız. Transferi tamamladık ve eksiğimiz kalmadı. Buradan da belirtmek gerekirse mazeretimiz kalmadı. İnşallah Ünyespor beklenen seviyeye gelecektir" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mutlu Kızıltan ve Özcan Turan Ünyespor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement