Wimbledon'da Dünya 1 numarası Rafael Nadal'ı eleyerek flaş bir galibiyet alan ve adından oldukça fazla söz ettiren Krygios, çeyrek final karşılaşmasında Raonic'e elendi ve turnuvaya veda etti.
Çekişmeli başlayan ve 'tiebreak'e giden ilk seti 7-6 kazanan Kyrgios karşılaşmada 1-0 öne geçmeyi başardı.
Bu setin ardından hemen toparlanan Raonic ikinci sette rakibini adeta bozguna uğrattı ve 24 dakika içinde seti kazanmayı başardı. Bu seti 6-2 kazanan Raonic maça dengeyi getirdi.
Etkili oyununu üçüncü sette de sürdüren Raonic, Kyrgios'un da fazla basit hatayla oynamasıyla bu setten 6-4 galip ayrılayı başardı.
Son sette oyuna tutunmak için elinden geleni yapan Kyrgios, mücadeleyi son ana kadar bırakmadı. İlk sette olduğu gibi yine 'tiebreak'e giden maçta bu kez Raonic ilk setin tekrar edilmesine izin vermedi ve setten 7-6 maçtan ise 3-1 galip ayrılmayı başardı.
Bu galibiyetle Raonic Wimbledon'da adını yarı finale yazdırırken, bir anda büyük bir çıkış yakalayan Kyrgios turnuvaya veda etti.
Son Dakika › Spor › Nadal'ı Eleyerek Büyük Bir Sürprize İmza Atan Krygios, Raonic'i Geçemedi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.