Napoli Deplasmandan Üç Puan Çıkardı: 2-1 - Son Dakika
Spor

Napoli Deplasmandan Üç Puan Çıkardı: 2-1

Napoli Deplasmandan Üç Puan Çıkardı: 2-1

Serie A'nın 10. haftasında Napoli, Fiorentina deplasmanından üç puanla dönerken, bol gollü Livorno - Torino maçı da beraberlik ile sonuçlandı.

31.10.2013 00:00

Fiorentina 1-2 Napoli

Goller: Callejon (12'), Rossi (28'), Mertens (36')

Maçın ilk gol fırsatını bulan 3. dakikada Juan Cuadrado ile Fiorentina'dı. Fakat maçın ilk golü konuk ekipten geldi. 12. dakikada Higuain'in şık asistini gole çeviren Callejon maçtaki üstünlüğün Napoli'ye geçmesini sağladı.

Napoli golden sonra baskısını azaltmadı. 17. dakikada Dries Mertens ikinci gol için bir şut şansı buldu ancak bu şans yerini bulmadı.

28. dakikada hakem Giampaolo Calvarese, Fioentina lehine penaltı düdüğü çaldı. Giuseppe Rossi bu büyük fırsatı kaçırmadı ve maça dengeyi getirdi.

Ama bu beraberlik fazla uzun sürmedi. 36. dakikada Higuain'in ikinci asistini yaptığı pozisyonda Dries Mertens avantajı tekrar Napoli lehine çevirmeyi başardı.

İlk yarının aksine biraz daha durgun geçen ikinci yarıda 59. dakikada Rossi, maçtaki eşitliği tekrar sağlamak için şans buldu.

59. dakikada ise Napoli'nin Türk asıllı İsviçre'li oyuncusu Gökhan İnler bir şut şansı buldu ancak Fiorentina defansını geçemedi.

Napoli aldığı bu galibiyet ile puanını 25'e çıkardı.

Livorno 3-3 Torino

Goller: Immobile (4'), Glik (8'), Paulinho (25'), Greco (33'), Emerson (63'), Cerci (87')

Torino maça jet hızıyla başladı. Maçın henüz 4. dakikasında Ciro Immobile ile golü bulan konuk ekip maçta erken üstünlük sağladı.

8. dakikada ise bu sefer golü Kamil Glik attı ve maçta 10 dakika dolmadan skoru 2-0'a getirdi.

Fakat Livorno'nun Torino'ya cevabı geçikmedi. Ev sahibi ekipte 25. dakikada Paulinho, 33. dakikada ise Leandro Greco golü attı ve ilk yarının dengede bitmesini sağladı.

İkinci yarıda Livorno bulduğu pozisyonlarla Torino defansını rahatsız etti. 63. dakikada Emerson, Torino filelerini havalandırdı ve skoru 3-2 Livorno lehine getirdi.

Ancak Torino'nun söyleyecekleri bitmedi. 87. dakikada penaltı kazanan konuk ekip Alessio Cerci ile maçta yeniden beraberliği buldu.

Maçın 3-3 bitmesinin ardından Liorvo puanını 9'a, Torino ise 11'e çıkardı.

Serie A'da aynı anda başlayan diğer maçların skoru ise şu şekilde;

Verona 2-0 Sampdoria

Cagliari 0-3 Bologna

Sassuolo 1-2 Udinese

Genoa 1-0 Parma

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Napoli Deplasmandan Üç Puan Çıkardı: 2-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement