Nayman "Trabzonspor Maçı Hayati Derecede Önemil" - Son Dakika
Spor

Nayman "Trabzonspor Maçı Hayati Derecede Önemil"

Nayman "Trabzonspor Maçı Hayati Derecede Önemil"

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman "Trabzonspor Maçı Hayati Derecede Önemil"

08.11.2010 11:58

BURSASPOR KULÜBÜ BASIN SÖZCÜSÜ FERRUH NAYMAN "TRABZONSPOR MAÇI HAYATİ DERECEDE ÖNEMİL"

Emre KOŞAK/ BURSA, 08(DHA)

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları Kırıkhanspor maçı ile cumartesi günü kendi sahalarında oynayacakları zorlu Trabzonspor mücadelesini Doğan Haber Ajansı muhabirine değerlendirdi. Kırıkhan karşısından galibiyet ile çıkacaklarını ifade eden Nayman, Trabzonspor mücadelesi için ise, "Bu maç hayati maç niteliğinde" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çarşamba günü kendi sahasında Kırıkhanspor ile karşılaşacaklarını ve kendi kadrolarının rakibe göre daha güçlü olduğunu belirten Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, "Normal şartlarda maçı kazanmamız lazım. Bu maç Manchester United ile aramızda oynadığımız maç görünümünde. Ama futbolda herşey var. Fenerbahçe Pendik, Beşiktaş ise İnegöl faciası yaşadı kupada. Ama bizim normal şartlarda kazanmamız lazım. Çıkıp futbolumuzu oynayacağız" dedi.

Kırıkhanspor maçının ardından cumartesi günü kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Trabzonspor maçına da değinen Nayman, "Bizim için artık hayati maç niteliğinde. Bursaspor olarak gücümüzü, liderliğimizi korumak için bu maçı kazanmak zorundayız. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kadromuz iyi. 1-2 sakat vardı düzeliyor. Kirita hariç cezalımız yok. Ali'nin sakatlığı var. Seyircimiz gereken görevi vazifesini yapacak üst düzey maç olacak. Ligin 1'incisi ile 2'ncisinin oynayacağı maç olacak. Tüm gözler Atatürk Stadı'nda olacak. Bursaspor gibi oynayıp Trabzonspor karşısındaki şanssızlığımızı kırmak istiyoruz. Kazanmak zorundayız" şeklinde konuştu.

Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında sakatlanan ve kafatasında çökme kırığı meydana gelen Ali Tandoğan için, "Böyle futbolcular 20 yılda bir gelir" diyen Ferruh Nayman, tecrübeli futbolcunun 1 ay oynayamamasının kendileri için çok büyük bir kayıp olacağını belirtti. Ali Tandoğan'ın takımı geriden yönetebildiğini, duran topları çok iyi değerlendirdiğini söyleyen Nayman, "Bizim için eksikliktir ama takım olmuşsak 1 veya 2 futbolcunun eksikliği bizi etkilememeli. Ali hem karakter olarak hem futbol olarak Bursaspor'a çok yakışan ve hakkını veren bir futbolcu. İnşallah biran önce sahaya döner. Böyle topçular kolay gelmiyor. 20 sene beklemek lazım. Ali Tandoğan'ın eski sağlığına kavuşmasını biz de dört gözle bekliyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Nayman 'Trabzonspor Maçı Hayati Derecede Önemil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement