Nba Yıldızı Terrence Wıllıams Türk Telekom'da - Son Dakika
Spor

Nba Yıldızı Terrence Wıllıams Türk Telekom'da

Nba Yıldızı Terrence Wıllıams Türk Telekom\'da

Beko Basketbol Ligi'nde bu sezon zirve hesapları yapan Türk Telekom, kadrosuna NBA yıldızı Terrence Williams'ı dahil etti.

24.10.2013 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beko Basketbol Ligi'nde bu sezon zirve hesapları yapan Türk Telekom, kadrosuna NBA yıldızı Terrence Williams'ı dahil etti.

Kerem Tunçeri, Luksa Andric ve Josh Shipp transferleri ile sezona iddialı bir giriş yapan Türk Telekom, NBA'in önemli yıldızlarından birine imza attırarak iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Türk Telekom, NBA'in değerli şutör guardlarından biri olan Terrence Williams ile sözleşme imzaladı. 2009 yılında 11. sırada New Jersey Nets taraftarından draft edilerek NBA kariyerine adım atan Terrence Williams, Nets'in ardından sırasıyla Houston Rockets, Sacramento Kings ve Boston Celtics formalarını giydi. İlk kez Avrupa'da oynayacak olan 26 yaşındaki oyuncu, Lousville mezunu. Çaylak sezonunda 8,4 sayı, 4.5 ribaund ve 2.9 asist ortalamaları tuttururken, ilk triple double'ını da bu sezonda yaptı. Williams, 9 Nisan 2011'de oynanan maçta Chicago Bulls karşısında 27 sayı, 13 ribaund, 10 asist kaydetti.

Çok yönlü bir oyuncu olan Terrence Williams, güçlü penetreleri, ikili oyun becerisi ve orta mesafe şutları ile durdurulması güç bir skorer olarak kabul ediliyor. Oldukça önemli bir hücum silahı olmasının yanı sıra sert savunması ile de tanınan 1.98 metrelik Williams, etkileyici atletizmi sayesinde 3 pozisyonu da rahatlıkla savunabiliyor.

Avrupa'dan birçok teklif aldığını ancak Türk Telekom'un kendisini en fazla etkileyen takım olduğunu belirten Terrence Williams, Türkiye'de oynayacağı için mutlu olduğunu söyledi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Nba Yıldızı Terrence Wıllıams Türk Telekom'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement