Milan'ın Genoa'da kiralık olarak forma giyen genç forvet oyuncusu M'Baye Niang, dünyanın en iyi futbolcusu olmayı hayal ettiğini söyledi.
Geçtiğimiz sezon Milan formasıyla 20 maçta görev alan ancak tek bir gol bile atamayan 20 yaşındaki oyuncu, 2015'in başında kiralık olarak Genoa'ya gönderilmiş ve çıktığı beş maçta iki gol kaydetmişti.
Gazzetta dello Sport'a iddialı açıklamalarda bulunan Fransız forvet, "Milan'da şanssızlık yaşadım. Ancak hedefimden sapmadım. Bir şampiyon olmak için çok çalışacağım. Ballon d'Or'u kazanmayı hayal ediyorum. Bunu başarmak için elimden geleni yapacağım. Eğer başaramazsam da denemiş olacağım." ifadelerini kullandı.
M'Baye Niang, 2012'de Fransız ekibi Caen'den transfer edilmiş ve 2013-14 sezonunda Montpellier'de kiralık olarak forma giymişti.
Son Dakika › Spor › Niang: Ballan D'or'u Kazanmak İstiyorum - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?