Ofspor Asbaşkanı: İki Haftadır Puan Alamadığımız İçin Çok Üzgünüz - Son Dakika
Spor

Ofspor Asbaşkanı: İki Haftadır Puan Alamadığımız İçin Çok Üzgünüz

Ofspor Asbaşkanı: İki Haftadır Puan Alamadığımız İçin Çok Üzgünüz

Ofspor'un asbaşkanı Hafız Şirazi Kaba, kümede kalma mücadelesi veren bir ekip olarak iki haftadır puan alamadıkları için çok üzgün olduklarını söyledi

18.04.2011 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Pursaklarspor'a 1-0 yenilen Ofspor'un asbaşkanı Hafız Şirazi Kaba, kümede kalma mücadelesi veren bir ekip olarak iki haftadır puan alamadıkları için çok üzgün olduklarını söyledi.

Kaba, yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında hiç beklenmedik bir şekilde Eyüpspor'a yenildiklerini anımsatarak, "Bu hafta deplasmanda Pursaklarspor karşısında alacağımız 3 puanla bu yenilgiyi telafi etmek istiyorduk. Ancak istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık" dedi.

Futbolcularının üzerinde inanılmaz bir stres olduğunu ifade eden Kaba,

"Ofspor gibi oynayamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Kümede kalma mücadelesi veren bir ekip olarak iki haftadır puan alamadığımız için çok üzgünüz. Çok önemli bir avantaj kaybettik" diye konuştu.

Kaba, artık bu maçı geride bırakmak zorunda olduklarını kaydederek, "Bir an önce kendimize gelmeliyiz. Düşmeyi hak etmiyoruz. Ligde kalma mücadelemizi son maça kadar sürdüreceğiz" dedi.

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ofspor Asbaşkanı: İki Haftadır Puan Alamadığımız İçin Çok Üzgünüz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement