Öğrenciler Bitiş Çizgisine Yığıldı - Son Dakika
Spor

Öğrenciler Bitiş Çizgisine Yığıldı

Kayseri'de yapılan Okullu Gençler A, Okullu Gençler B ve Yıldızlar kategorilerinde yapılan kros yarışlarında derece yapmak isteyen sporcular bitiş çizgisine yığıldı.

11.12.2017 18:58  Güncelleme: 23:42

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Esentepe atletizm pistinde yapılan yarışlarda lise ve ortaokul öğrencilerinden oluşan okul takımları derece yapmak için mücadele etti.

Öğrenciler Bitiş Çizgisine Yığıldı
BİTİŞ ÇİZGİSİNDE FENALAŞTILAR

Gün boyu süren yarışlarda özellikle kızlar 3 bin metre maraton ve erkekler 5 bin metre yarışlarının sonunda sporcular zor anlar yaşadı. Bazı öğrenciler bitiş çizgisinde fenalaştı.

Öğrenciler Bitiş Çizgisine Yığıldı
250 ÖĞRENCİ DERECE İÇİN MÜCADELE ETTİ

Antrenörler ve sporcular eşliğinde kendilerine gelen sporculardan bazıları ambulans ile hastaneye sevk edildi. Öğrenciler ilk üçe girerek Türkiye Şampiyonasına gitmek için yoğun çaba sarf etti. Yarışlarla alakalı konuşan Okul Sporları Kayseri İl Temsilcisi Hakan Gökdemir müsabakalarda yaklaşık 250 sporcunun derece için mücadele ettiğini söyledi.

Öğrenciler Bitiş Çizgisine Yığıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Öğrenciler Bitiş Çizgisine Yığıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ÖZGÜR WİLLY: ABİLER ABLALAR LÜTFEN SPOR BİZİM KÜLTÜRÜMÜZDE YOK FAZLA ZORLAMAYIN.OLİMPİYAT VE DÜNYA ŞAMPİYONALARINDAN BELLİ ZATEN.EGER BU İŞİ YAPACAKSANIZ BİR PROGRAM DAHİLİNDE BELLİ BİR SÜRE ÖNCEDEN SIKI BİR ŞEKİLDE ANTRENMAN YAPTIRIN.BÖYLE ACI VE ZAVALLI DURUMA DÜŞÜRÜCÜ HABERLERİ GÖRMEYİZ. 5 4 Yanıtla
  • TUNÇ06: Sizler de Aslı ve gamze ablanız gibi dopinğ alsaydınız yıgılmazdınız kesinlikle..üstüne de hediye alırdınız ..bu çocuklara yazık değilmi ?bu neyin kafası bu soğukta ?Veliler de suçlu burda.. 3 0 Yanıtla
  • Alp Özalp: fatih terim gibi taktik maktik yok BAM BAM BAM !!! 0 2 Yanıtla

Advertisement