Olin'in Hedefi Avrupa - Son Dakika
Spor

Olin'in Hedefi Avrupa

Olin\'in Hedefi Avrupa

OLİN'İN HEDEFİ AVRUPA

29.03.2011 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

OLİN'İN HEDEFİ AVRUPA

Beko Basketbol Ligi takımlarından Olin Edirne'nin baş antrenörü Gökhan Taştimur, ligdeki konumlarını korumak istediklerini belirterek "Hedefimiz bulunduğumuz yeri korumak ve önümüzdeki sezon Avrupa Kupası'nda en azından EuroChalenge'da oynamak" dedi.

Trakya'nın Beko Basketbol Ligi'ndeki tek temsilcisi olan Olin Edirne, ilk yılında aldığı başarılı sonuçlar ile dikkatleri üzerine çekti. Üç yıl önce 10 bin liraya kurulan Olin, 3 senede Beko Basketbol ligine yükseldi. Beko Basketbol Ligi'ndeki ilk sezonunda ligin güçlü ve dev takımlarını yenen Olin Edirne, 23 maçta aldığı 14 galibiyet ile üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdı.

Geçen hafta Beşiktaş Cola Turka'yı deplasmanda 93-83 yenerek galibiyet serisini bozan Olin Edirne'nin baş antrenörü Gökhan Taştimur, takım olarak gidebildikleri yere kadar gitmeyi hedeflediklerini söyledi. Taştimur, "Takım olarak gidebildiğimiz noktaya kadar gitmek için son derece kararlıyız. Şu an ki hedefimiz ise tabii ki bulunduğumuz yeri korumak ve önümüzdeki sezon Avrupa Kupası'nda en azından EuroChalenge'da oynamaya çalışmak. Kulüp ve şehir olarak bunu hak ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

"DEPLASMANA GELEN TARAFTAR ÖNEMLİ"

Beşiktaş maçında kendi kimliklerini sahaya çok iyi yansıttıklarını anlatan Taştimur, özellikle 3'ncü çeyrekte maçın kontrolünü ele aldıklarını söyledi. Maçı kazanmayı hak ettiklerini belirten Gökhan Taştimur, "Salon ve Beşiktaş Kulübü yetkilileri bize, Beşiktaş Cola Turka Arena'da daha önce böyle bir şeyin görülmediğini ve hiçbir rakip takım taraftarının bu yoğunlukta orada bulunmadığını belirttiler. Bu bizim kimliğimizdeki kulüpler için çok olumlu ve çok sevindirici bir şey. Şehrin bu kadar kısa bir süre içinde basketbol sporunu sevip organize olması beni çok gururlandırıyor ve iyi ki Olin Edirne Basketbol takımının antrenörüyüm dedirtiyor. Bu taraftara, bu seyirciye 'teşekkür ediyorum' demek çok klasik bir cümle olur. Artık seyircisi, taraftarı, oyuncusu, kadrosuyla biz bir bütün olduk, biz bir aile olduk ve hep beraberiz" diye konuştu.

Olin Edirne, ligde oynadığı 23 maçtan 14'ünü kazarak 7'nci sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Olin, önümüzdeki hafta Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Olin, ligin ilk devresindeki Trabzonspor maçını 92-63 kazanmıştı.

ENGİN ÖZMEN - EDİRNE/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Olin'in Hedefi Avrupa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement