Omar Abdulrahman Savaşı Kızışıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Omar Abdulrahman Savaşı Kızışıyor

Omar Abdulrahman Savaşı Kızışıyor
27.02.2014 20:51

Manchester United ve Manchester City’den sonra Liverpool’da Al Ain takımının genç yıldızı için devreye girmeye hazırlanıyor.

Bir dönem Galatasaray'ın da ilgilendiği yazılan 22 yaşındaki Omar Abdulrahman, Al Ain formasıyla harikalar yaratmaya devam ediyor. Asya futbolunun son dönemde yetiştirdiği en büyük yetenek olarak gösterilen orta saha oyuncusu hem forvetin arkasında hem de kanatlarda görev alabilen çok yetenekli bir yıldız adayı.

2012 yılında Manchester City'nin iki hafta denediği ancak o dönem için yeterli görmediği oyuncuyu kısa süre önce Manchester United ve Liverpool da yakından izlemeye almıştı. Manchester City'nin de iki sene içinde yakaladığı gelişim sonrası genç oyuncuya tekrar teklif yapabileceği belirtiliyor. Genç oyuncuyu Arsenal da denemeye almak istemiş ancak Al Ain kulübü, Wenger'e bu izni vermemişti.

Geçtiğimiz sene Goal dergisinin ileride dünya futboluna yön verecek 50 yetenek listesinde de 39. sırada kendine yer bulan Abdulrahman için Al Ain'in en azından 5 milyon euro bonservis bedeli isteyeceği belirtiliyor. Omar Abdulrahman, sadece 22 yaşında olmasına rağmen 24 kez Suudi Arabistan A milli takım formasını giydi ve 5 de gol kaydetti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Omar Abdulrahman Savaşı Kızışıyor - Son Dakika


Advertisement