Orduspor, Adanaspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Orduspor, Adanaspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Orduspor, Adanaspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Takım kaptanı Anıl Taşdemir: "Adanaspor maçını kazanarak ikinci devreye moralli başlamak istiyoruz" "A Milli Takım formasını giymeyi çok istiyorum"

10.01.2014 18:10

PTT 1. Lig'de, yarın sahasında Adanaspor ile karşılaşacak Orduspor, hazırlıklarını tamamladı.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde Adanaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Orduspor, Durugöl Tesisleri'nde kampa girdi.

Takım kaptanı Anıl Taşdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci devreye galibiyetle başlayarak güzel bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti. Ligde devre arasının, eksiklerini gidermek için bir fırsat olduğunu ifade eden Taşdemir, "Takımda bazı arkadaşların sakatlığının bulunması can sıksa da biz bu arkadaşlarımızın yerini en iyi şekilde dolduracağız" dedi.

Süper Lig'e çıkmayı çok istediklerini anlatan Taşdemir, şöyle konuştu:

"Ligin ilk devresini 36 puanla, üçüncü sırada tamamladık. Liderle aramızda sadece üç puan bulunuyor. Şimdi sıra ikinci devrede. Önümüzde çok zorlu maçların olduğunu biliyoruz. İkinci devrenin, birinci devreye oranla zor geçeceğinin de farkındayız. İnşallah biz bütün bu zorluklara göğüs gererek hedefimize adım adım ilerlemek istiyoruz. Bu konuda başta hocamız Erkan Sözeri olmak üzere bütün takım arkadaşlarımız inandı. İnanmak, başarmanın yarısıdır. Biz takım olarak çok inandık."

Yarınki maçta Adanaspor'u yenmek istediklerini de anlatan Taşdemir, "Bu maçı kendi taraftarımızın önünde oynayacağız. İkinci devrenin de ilk maçı. Bu maçı kazanarak ikinci devreye moralli başlamak istiyoruz. Rakibimizi ilk yarı sahasında farklı yenmiştik. Aynı başarıyı kendi sahamızda da gösterip, taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" diye konuştu.

-"Milli takımı çok istiyorum"

A Milli Takım'da forma giymeyi çok istediğini ifade eden Taşdemir, şöyle devam etti:

"Kısa bir süre önce A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim hocamızın yeni projesi doğrultusunda oluşturulan karma takımda ben de yer aldım. Antalya'da oluşturulan bu karma takımda yer alarak maç yaptık. Bu maçlar bizim için çok faydalı geçti. Burada kaldığımız kısa süre içerisinde güzel şeyler yaptığıma inanıyorum. İnşallah hocalarımız da bizim yaptıklarımızdan memnun kalmıştır. Ben A Milli Takım formasını giymeyi çok istiyorum. İnşallah bu hayalime bir gün kavuşurum." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor, Adanaspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement