Orduspor, Bucaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Spor

Orduspor, Bucaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sahasında oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

03.12.2014 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sahasında oynayacağı Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlıkları bulunan Martin Mutumba, Michel Landel, Valeriy Fomichev ve Ali Güzeldal ve katılmadı.

Isınma hareketleriyle başlayan ve yarı sahada yapılan kondisyon çalışmasıyla tamamlanan antrenman yaklaşık 1 saat sürdü.

Kulüp basın sözcüsü Durmuş Karaağaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında oynayacakları Bucaspor maçı hazırlıklarının teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde günde çift idmanla sürdüğünü söyledi.

Takımdaki genç oyuncuların performanslarının her geçen gün yükseldiğine dikkat çeken Karaağaç, özellikle alt yapıdan A takıma çıkarılan futbolcuların göz doldurduğunu belirtti.

Ziya Doğan ile genç futbolcuların forma giyme şansının daha yüksek olduğunu ifade eden Karaağaç, şunları kaydetti:

"Genç oyuncuların bu fırsatı çok iyi değerlendireceğinden şüphemiz yok. Biz alt yapımıza ve hocalarımıza güveniyoruz. Ligde en son oynadığımız Adana Demispor maçında da genç oyuncular forma giyme şansı bulmuştu. Kendisine şans tanınan çocuklarımız ellerinden geleni yaptı. Orduspor kulübü olarak genç oyuncularımızı kazanmaktan dolayı mutluyuz."

Bucaspor maçına da değinen Karaağaç, kendileri için kritik maç olduğunu ve bütün taraftarları maça beklediklerini sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor, Bucaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement