Orduspor'da Erkan Sözeri ile Yollar Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Orduspor'da Erkan Sözeri ile Yollar Ayrıldı

Orduspor\'da Erkan Sözeri ile Yollar Ayrıldı

PTT 1. Lig’de geçen hafta Süper Lig yolunda Bucaspor’a yenilen Orduspor’da teknik direktör Erkan Sözeri görevden alındı.

21.04.2014 19:06

PTT 1. Lig'de geçen hafta Süper Lig yolunda Bucaspor'a yenilen Orduspor'da teknik direktör Erkan Sözeri görevden alındı.

Orduspor Kulübü tarafından yapılan "Teknik Direktörümüz Erkan Sözeri ile yol ayrılığı" başlığı altında yapılan yazılı açıklamada teknik direktör Erkan Sözeri ile yolların ayrıldığı belirtilerek şöyle denildi: "Teknik Direktör Erkan Sözeri ile Orduspor Kulübü Yönetim Kurulumuz; Ordusporumuzun koymuş olduğu hedefine ilerlemesi için bir kan değişikliğinin daha uygun olacağına karar vermiştir. Değerli hocamıza, ligin başlangıcından bu yana sergilediği başarılı grafik, yoğun çalışma ve camiamıza yaptığı her türlü katkıdan dolayı minnettarız. Alınan bu kararın Erkan Sözeri'ye ve tüm Orduspor ailesine hayırlı olmasını dileriz."

Bu arada Erkan Sözeri'nin 22 Nisan 2014 Salı günü saat 15.00'te düzenleyeceği basın toplantısı ile taraftara veda edeceği belirtildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor'da Erkan Sözeri ile Yollar Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement