Orduspor- Gaziantepspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Orduspor- Gaziantepspor Maçının Ardından

Orduspor- Gaziantepspor Maçının Ardından

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'in 26.haftasında kendi sahasında Gaziantepspor'a 3-2 mağlup oldu.

17.03.2013 17:52

Orduspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında kendi sahasında Gaziantepspor'a 3-2 mağlup oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, istedikleri gibi bir mücadele olmadığını belirterek, "İstediğimiz bir şekilde bir akşam geçiremedik. Zor bir duruma girdik aslında. Takım sahanın içinde sinirli gibi davranıyordu ve kavuşmamız gereken sakinliğe kavuşamadık. İstediğimiz düzeni kuramadık. Bundan sonra bir 15 günümüz var. O 15 gün içinde düşünmemiz gerekiyor ve bazı şeyler yapmamız gerekir. Biraz taraftar için üzülüyorum. Stadı doldurdular. Çok kalabalıktı. Takımı desteklediler ama istediğimiz sonucu veremedik onlara bu durumu nasıl çözeceğimize bakacağız" dedi.

Ordusporlu futbolcu Bogdan Stancu ise, ligde kalmayı hedeflediklerini vurgulayarak, "Bu maça bakacak olursak, iyi oynadığımız zaman vardı. Kötü oynadığımız zaman vardı. Gaziantepspor'dan daha iyi oynadığımız periyotlarda vardı. Bu maç bizim için önemliydi. Ancak yenildik. Daha aşağılarda olamayacağız. Daha yukarılara çıkmamız gerekiyor. Bu maçın önemini biliyorduk. Hafta içi çok çalıştık ancak kaybettik. Önümüzde birçok maç var. Spor Toto Süper Lig'de kalma ihtimalimiz olabilir. Bu maçlara en iyi şekilde hazırlanıp ligde kalmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Ordusporlu futbolcu Ferhat Öztorun da istedikleri skoru elde edemediklerini belirterek, "Bugün asıl rakibimiz ile oynuyorduk. Kendi sahamızda avantajlı tarafta bizdik ama istediğimiz skoru elde edemedik. Önümüzde kalan bundan sonraki bütün maçlarda alabildiğimiz en fazla puanı alıp, biran önce buradan kurtulmak istiyoruz. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Ayrıca bu alt sıraların bize yakışmadığını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Öncelikle Orduspor gibi zor bir deplasmanda, seyirci takımını mükemmel derecede takımını destekledi. Belki Anadolu'da tribünü dolduran bir takımın önünde üç puanı almak önemliydi. Bu baskıyı da biliyorduk. Bulunduğumuz konum itibariyle hem onların hem bizlerin puan anlamında sıkıntımız vardı. Böyle bir deplasmanda üç gol atarak galip gelmiş olmamızdan dolayı mutluluk duydum. Futbolcularımı kutluyorum. Orduspor'a da başarılar diliyorum" dedi.

Gaziantepsporlu futbolcu Kemal Tokak ise zor bir mücadele olduğunu vurgulayarak, "Öncelikle maç hem bizim hem de Orduspor için çok zordu. Bu maçta galip gelen takım daha üst sıralara çıkacaktı. Sonuçta bunu biz başardık inşallah önümüzdeki maçlarda da en iyi futbolu oynayıp, Gaziantepspor'u gereken yerlere taşımak istiyoruz" diye konuştu.

Maça sonradan dahil olan Gaziantepsporlu futbolcu Oktay Delibalta ise, önemli bir galibiyet aldıklarına değinerek, "Orduspor'da bizde düşme potasındaydık. Belki ligde en önemli maç diyebilirim. Kümede kalma adına aldığımız bu üç puan bize büyük avantaj sağlayacak. Çok mutluyuz. Orduspor'a başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Orduspor- Gaziantepspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement