Orduspor, Kahramanmaraşspor Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Orduspor, Kahramanmaraşspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Orduspor, Kahramanmaraşspor Maçının Hazırlıklarına Başladı

Orduspor, cumartesi günü iç sahada oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarına başladı.

11.02.2014 17:40  Güncelleme: 17:46

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, cumartesi günü iç sahada oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı hazırlıklarına başladı.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde yapılan ve yaklaşık bir saat süren antrenmana, sakatlıkları bulunan Eren Özen, Ufukhan Bayraktar, Blanimir Subasic ve izinli olan Anıl Taşdemir katılmadı.

Teknik direktör Sözeri, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Manisaspor maçını kazanarak yollarına devam ettiklei için mutlu olduklarını söyledi.

Maç öncesi kazanmaları halinde çok farklı şeyler konuşmaya başlayacaklarını anımsatan Sözeri, şöyle konuştu:

"Bizim kazanmamız halinde ligde farklı bir konuma geleceğimizi öngörüyordum. Nitekim kazandık ve rakiplerimizden Ankaraspor puan kaybetti. Yoksa çok farklı şey derken Süper Lig için varız demek istedim. Şimdi artık Süper Lig yarışında bizim de olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim ama daha 14 dolu dolu maç var. Biz hiçbir zaman rehavete kapılmadan sonuna kadar mücadele ederek bu yarışın içinde olmak istiyoruz. Süper Lig'e artık şehrimiz de inansın."

"Ligin en zor maçı olacak"

Sözeri, cumartesi günü Kahramanmaraşspor ile ligin en zor maçını oynayacaklarını belirterek, "Herkes için çok kolay gibi görünen bir maç ancak bizim adımıza ligin en zor maçı olacak. Çünkü hep böyle maçlarda sıkıntılar olmuştur. Bu maçları kazasız atlatıp rakiplerimize de yenilmediğimiz takdirde inşallah biz bu olayı sonuna kadar götürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Aile içinde bu işi çözeriz"

Manisaspor maçı kadrosuna alınmayan orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Sözeri, şunları kaydetti:

"Bu olayı fazla büyüttük gibi geliyor bana. Takımımızın çok önemli bir galibiyeti var Manisa'da, onun önüne geçmesin istiyorum. Ben sadece şunu söyleyebilirim, aile içerisinde biz bu işi çözeriz, çözmek de istiyoruz. Anıl'ın yaklaşımı burada belirleyici olacak. O da muhtemelen sistemin içerisinde yer almak isteyecektir." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor, Kahramanmaraşspor Maçının Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement