Anıl Taşdemir: İnşallah Gollerimize Devam Ederiz - Son Dakika
Spor

Anıl Taşdemir: İnşallah Gollerimize Devam Ederiz

Anıl Taşdemir: İnşallah Gollerimize Devam Ederiz

Orduspor'un orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir, "Bizim meslekte dünyanın en güzel şeyi gol atmaktır. İnşallah gol atmaya devam ederiz." dedi.

08.11.2013 17:24  Güncelleme: 17:36

PTT 1. Lig'de 28 puanla liderliğini sürdüren Orduspor'da orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir, "Bizim meslekte dünyanın en güzel şeyi gol atmaktır. İnşallah gol atmaya devam ederiz. Önemli olan maçlarda 3 puan alarak yola devam etmek" dedi.

Gineli oyuncu Michel Landel ile rakip filelere 5'er gol atma başarısı gösteren Taşdemir, gol atarak yakaladığı özgüvenin mutluluğunu yaşıyor.

Taşdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak çok iyi bir yolda olduklarını belirterek, "Avrupa'da da öne çıkmışız. Hedefimiz her maça tek karşılaşma olarak bakmak ve her maçtan iyi sonuç alarak önümüze bakmaktır. Çünkü daha ligin çok başındayız. Hiçbir şekilde rehavete kapılmamamız lazım ve kapılmıyoruz. Karakterli kişilerden kurulu bir takım olmamız çok önemli" diye konuştu.

Orduspor için ellerinden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisinde olduklarını anlatan Taşdemir, şöyle devam etti:

"Deplasmanda Boluspor karşısında aldığımız 3 puan için mutluyuz. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Gerçekten bu sezon işimiz zordu. Sonuçta ligden düşmüş bir takımız. Herkes elinden gelen mücadeleyi tüm onuru ve bütün gururu ile sürdürüyor. Herkes Orduspor için burada. Bu durumu herkes görüyor ve takdir ediyor. Bu da bizi pozitif yönde motive ediyor. İnşallah onlara yakışan şekilde mücadelemizi devam ettireceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Anıl Taşdemir: İnşallah Gollerimize Devam Ederiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement