Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor, ligde beş maç sonra galip geldi.
Orduspor Kulübü Asbaşkanı Akın Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün oynanan karşılaşmada TED Ankara Kolejliler'i 69-63 mağlup ederek ligde beş haftanın ardından galibiyetle tanıştıklarını anımsattı.
Alınan galibiyetten dolayı oyuncuları ve teknik ekibi kutladıklarını ifade eden Çiçek, şöyle konuştu:
"Orduspor Kadın Basketbol takımı kurulalı henüz iki yıl oldu. Ancak bu kısa süre içerisinde büyük bir başarıya imza atarak TKBL'de mücadele etme hakkı kazandı. İlk sezonunu geçirdiğimiz ligde kalıcı olmak için mücadele ediyoruz. Tabi Galatasaray, Fenerbahçe gibi bütçeleri yüksek olan takımlarla aynı kategori de mücadele etmek kolay değil. Ama biz ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Dünkü galibiyette bu anlamda çok önemliydi. Beş maçın ardından galip gelmek bizleri sevindirdi. Oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyoruz."
Çiçek, Orduluların basketbola daha fazla destek olmaları gerektiğini belirterek, "Ordu'da basketbol seyircisi potansiyeli var. Dünkü maçta yine bizi yalnız bırakmadılar. Daha fazlası olması gerektiği de bir gerçek" ifadelerini kullandı. - Ordu
Son Dakika › Spor › Orduspor'un Potada Yüzü Güldü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.