Orduspor'un Yeni Teknik Direktörü Hector Cuper, İstanbul'a Geldi - Son Dakika
Spor

Orduspor'un Yeni Teknik Direktörü Hector Cuper, İstanbul'a Geldi

Orduspor\'un Yeni Teknik Direktörü Hector Cuper, İstanbul\'a Geldi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor ile anlaşan dünyaca ünlü Arjantinli teknik adam Hector Cuper, bugün İtalya'dan Türkiye'ye geldi.

03.01.2012 16:41

Atatürk Havalimanı'nda Orduspor Başkanı Nedim Türkmen tarafından karşılanan Hector Cuper hedefinin kazanmak ve başarı olduğunu söyledi.

İstanbul'dan Ordu'ya hareket etmeden önce Atatürk Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını cevaplayan Hector Cuper, "Memnunuz ve çok istekliyiz. Benim yardımcılarım takımla çalışmakta. Bildiğiniz gibi çalışmaya çoktan başladılar. Sadece eksik olan bendim ve ben de çalışmaya geldim. En önemli şey kazanmak ve başarılı olmak. İstekliyiz, çalışacağız ve başarılı olacağız. Beni karşıladığınız için çok memnunum, teşekkür ederim" dedi.

Hector Cuper bir gazetecinin, "İnter'i çalıştırırken Türk futbolcuları da çalıştırdınız. Türk futbolcular için ne söylersiniz?" sorusuna "Şu ana kadar çalıştırdığım oyuncular hakkında konuşabilirim. İkisi de çok iyi oyuncuydu. Çok iyi insanlardı. Bu işlerde çok iyi insan olmak da önemli. Ben şu anda takımımı tanımaya geldim. Şimdi çalışmaya geldim. Türkiye'de çok az bulundum pek tanımıyorum. Şimdi iyi tanıyacağım" diye cevap verdi.

Daha sonra kısa bir açıklama yapan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen de, "Hector Cuper gibi bir dünya markasını Türkiye'ye ve Ordu'ya getirdiğimiz için çok mutluyuz. İnşallah çok büyük başarılara hep beraber imza atacağız. Hector Cuper'in değerini Türkiye'nin bilmesi gerekir. Biz Orduspor olarak biliyoruz. Türkiye'ye getirdiğimiz için mutluyuz. Bundan sonraki hedefimiz başarı olacak ve Orduspor'u Avrupa'ya götürmek olacak" dedi.

Hector Cuper ve Orduspor Başkanı Nedim Türkmen saat 17.00'de THY'ye ait bir uçakla Samsun üzerinden Ordu'ya gidecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Orduspor'un Yeni Teknik Direktörü Hector Cuper, İstanbul'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement