Örümcek Tarafından Isırılan Futbolcu 1 Ay Sonra Sahalara Döndü - Son Dakika
Spor

Örümcek Tarafından Isırılan Futbolcu 1 Ay Sonra Sahalara Döndü

Örümcek Tarafından Isırılan Futbolcu 1 Ay Sonra Sahalara Döndü

İngiltere Ulusal Lig takımlarından Wrexham'ın forvet oyuncusu James Gray, yaşadığı ilginç sakatlığın ardından yaklaşık 1 ay sonra sahalara geri döndü.

16.03.2016 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Ulusal Lig takımlarından Wrexham'ın forvet oyuncusu James Gray, yaşadığı ilginç sakatlığın ardından yaklaşık 1 ay sonra sahalara geri döndü.

Geçtiğimiz ay evinde tarafından ısırılan 23 yaşındaki futbolcu kolundan geçirdiği operasyon sonrasındaki görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşmasıyla gündeme oturmuştu.

Evinde oturduğu sırada bir şey tarafından kolundan ısırıldığını fark eden , kulüp doktoruna gitti. Doktorun teşhisi sonrasında 23 yaşındaki futbolcunun tarafından ısırıldığı fark edildi. Yaranın iltihap kapması nedeniyle yapılan operasyon sonrasında Gray'in kolunda adeta bir çukur açıldı.

"Enfeksiyonun alınması, kolumdaki çukura neden oldu"

James Gray

Olayın ardından açıklamalarda bulunan futbolcu, "İlk başta bir şey fark etmemiştim. Ancak yara git gide daha da kötüleşti. Sonra kulüp doktoruma göründüm ve bunun bir karadul ısırması olduğunu söyledi. Enfeksiyon nedeniyle ağrı bütün koluma yayılmaya başladı. Durum kötüleşince hastaneye gittim ve enfeksiyonu aldılar. Kolumdaki çukurun olma nedeni de bu. Kolum uzun süre sargıda kaldığından antrenmanlara da katılamadım. Ancak yaklaşık 1 ayın ardından geri döndüm" ifadelerini kullandı.

Gray, rahatsızlığı boyunca şakalarına maruz kaldığını da sözlerine ekledi.

örümcek

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Örümcek Tarafından Isırılan Futbolcu 1 Ay Sonra Sahalara Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement