''Oyuncularının Gösterdiği Performanstan Memnunum'' - Son Dakika
Spor

''Oyuncularının Gösterdiği Performanstan Memnunum''

\'\'Oyuncularının Gösterdiği Performanstan Memnunum\'\'

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 97-83 Yenen Fenerbahçe Ülker'de Antrenör Neven Spahija, Karşılaşmada Oyuncularının Gösterdiği Performanstan Memnun Olmadığını Söyledi.

26.03.2011 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beko Basketbol Ligi'nde Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni 97-83 yenen Fenerbahçe Ülker'de antrenör Neven Spahija, karşılaşmada oyuncularının gösterdiği performanstan memnun olmadığını söyledi. Neven Spahija, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, takımının galip gelmesine rağmen maçta özellikle savunmada hatalar yaptığını kaydederek, "Galip geldik ama takımımın performansından hiç memnun değilim. Savunma açısından çok daha iyi olmamız gerekiyor" dedi. Antalya Büyküşehir Belediyesi Antrenörü Ahmet Kandemir ise Fenerbahçe Ülker'in kadro derinliği açısından kendilerinden daha iyi durumda bulunduğunu, buna karşın takımının maçta iyi mücadele ettiğini ifade etti.

Hakemleri eleştiren Kandemir, "Hakemler kötü niyetli demek istemiyorum ama çok sert faulleri çalmayıp, rakip takım lehine çok daha yumuşak olanları çalan hakemlerin Avrupa arenasında yarışan takımlarımıza iyilik ettiklerini düşünmüyorum. Bu hakemler Fenerbahçe Ülker-Beşiktaş Cola Turka maçını yönetecek seviyede hakemlerse, bizim maçlarımızı da yönetsinler. Bunda hiç bir sıkıntı yok" diye konuştu.

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Spor ''Oyuncularının Gösterdiği Performanstan Memnunum'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement