"Oyuncumuzu Kiralayın Diye Yalvarıyorlar" - Son Dakika
Spor

"Oyuncumuzu Kiralayın Diye Yalvarıyorlar"

"Oyuncumuzu Kiralayın Diye Yalvarıyorlar"

Everton menajeri Roberto Martinez, Avrupa'dan pek çok kulübün kendilerini arayarak kiralık oyuncu vermeyi teklif ettiklerini söyledi.

18.12.2013 16:56

Roberto Martinez, özellikle Lukaku ve Deulofeu ile yakalanan başarıdan sonra Avrupa'daki kulüplerden oyuncularını kiralamaları için teklifler aldıklarını söyledi.

Martinez, Deulofeu ve Lukaku gibi gençlere maçlarda sürekli şans vermelerinin yanı sıra kiralık oyunculara verdikleri değer ve topa sahip olmayı amaçlayan bir pas oyunu oynamalarının bu sonucu doğurduğuna inanıyor. Ayrıca Manchester City'den Gareth Barry de Everton'da kiralık olarak forma giyiyor.

'Kiralık' Everton yenilmiyor

"Kulüpler bize sürekli oyuncu teklif ediyor. Diğer oyunculara nasıl yaklaştığımızı görmeleri bunda etkili oldu. Gelecek sezon oyuncularınızı kiralamamızı istiyorlar, bunu kariyerleri için mükemmel bir basamak olarak görüyorlar. Bir kulüpte yönetici olduğunuzu düşünün. Yüklü bir yatırım yaptığınız ve henüz takımınızda doğrudan oynayamayacak bir oyuncunuz olduğunu, onu nereye gönderirsiniz? Gelişmeyeceği bir yere değil. Sonraki adımı doğru atmalısınız. Böyle büyük yaatırım yapan kulüpler için Everton ilk tercih haline geldi. Bu büyük bir övgü ve bizim için çok değerli" diyen Martinez, şu an kadrosunda üç kiralık oyuncu bulunduruyor ve kurallara göre Ocak'ta bir oyuncu daha kiralayabilir.

"Chelsea halinden memnun"

8 golle Chelsea'deki golcülerden daha yüksek bir rakama ulaşan Lukaku hakkında da konuşan Martinez "Chelsea çok memnun. Lukaku onlara karşı oynayamıyor, sonra Arsenal'den iki Manchester United'dan üç puan çalıyor. Bu açıdan baktığınızda Chelsea için mükemmel bir durum. Çünkü her takımı durduramayabilirsiniz ama rakiplerinizi durdurabilyorsanız iyi yapıyorsunuzdur" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Oyuncumuzu Kiralayın Diye Yalvarıyorlar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement