Ergün Gürsoy: Felipe Melo Cezayı Hak Etti - Son Dakika
Spor

Ergün Gürsoy: Felipe Melo Cezayı Hak Etti

Ergün Gürsoy: Felipe Melo Cezayı Hak Etti

Galatasaray eski yöneticisi Ergun Gürsoy, PFDK'nın Felipe Melo'ya hakaret nedeniyle verdiği 2 maçlık ceza için, "Hak etmiştir. Hareketini onaylamıyorum." dedi.

11.09.2014 20:03  Güncelleme: 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray eski yöneticisi Ergun Gürsoy, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) sarı-kırmızılı oyuncu Felipe Melo'nun Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a hareket içeren paylaşımı sonrasında verdiği 2 maçlık ceza için, "Hak etmiştir" dedi.

"PAYLAŞIMI ONAYLAMIYORUM, CEZAYI HAK ETMİŞTİR"

Özel bir organizasyon için Yalova'ya gelen Ergun Gürsoy, Yalova Galatasaraylılar Derneği'nde çiçeklerle karşılanırken, İhlas Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, sosyal medya hesabı üzerinden, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın adının geçtiği bir mesajı paylaştığı gerekçesiyle verilen 2 maç men ve 13 bin TL para cezasına yönelik soruya Ergun Gürsoy, "Melo hareketli bir oyuncudur. Sesli düşünüyor, hareketli düşünüyor. Tabi bunun arkasından da ceza geliyor. Ama o Twitter'daki paylaşımını onaylamıyorum. Eğer bunu yaptıysa o zaman cezayı da hak etmiştir" şeklinde konuştu.

"TRANSFERLERİN KATKISI ÖNEMLİ"

İHA muhabirinin Galatasaray'ın şampiyonluk şansı ve dördüncü yıldız ile ilgili sorusunu yanıtlayan sarı-kırmızılı ekibin eski yöneticisi, "Fenerbahçe ve diğer takımlar kadar şampiyonluk şansı var. Ama ligin başında kimin şampiyon olacağını tahmin etmek için kahin olmak lazım. Galatasaray çok iyi bir takım. Yapılan transferlerin katkısı durumu gösterecektir" dedi.

"GALATASARAY ZOR GRUBA DÜŞTÜ"

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon da zor bir gruba düştüğüne dikkat çeken Gürsoy, sarı-kırmızılı ekibin bu sene de başarılı olacağına inandığını söyledi.


Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ergün Gürsoy: Felipe Melo Cezayı Hak Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • DADAŞ: Adamsın MELOOOOOOOOOOOOOOOOOO 7 13 Yanıtla
    EMPEROR: adamın son 2 harfi :D 0 0

Advertisement