PAOK, Shakhter Karagandy'yi 2-0 Yendi - Son Dakika
Spor

PAOK, Shakhter Karagandy'yi 2-0 Yendi

PAOK, Shakhter Karagandy\'yi 2-0 Yendi

UEFA Avrupa Ligi'nde PAOK, Yunanistan'da oynanan ilk maçta 2-1 yendiği Shakhter Karagandy'yi deplasmanda da mağlup ederek grup liderliğini sürdürdü.

28.11.2013 19:00  Güncelleme: 19:24

UEFA Avrupa Ligi L Grubu mücadelesinde Kazakistan temsilcisi Shakhter Karagandy, evinde grup lideri PAOK'u ağırladı.

İLK YARI GOLSÜZ KAPANDI

Konuk ekip PAOK, mücadeleye iyi başlayan taraf oldu. 7. dakikada Lucas'ın şutunda kaleci Mokin, top güçlükle çelmeyi başardı. Sol kanattan Miroslav Stoch ile pozisyon üretmeye çalışan Yunan ekibi, katı Karagandy savunmasını aşmakta güçlük çekti. İlk yarının en önemli pozisyonunda 28. dakikada, PAOK Lucas ile tehlikeli geldi. Şık çalımlarla ceza sahasına sokulan golcü oyuncu, müsait durumda topu kaleciye nişanladı. İlk devrede başka önemli pozisyon yaşanmazken, golsüz eşitlikle tamamlandı.

STOCH ÇOK NET GOLÜ KAÇIRDI

İkinci yarının hemen başında Stoch, takımı adına önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Organize gelişen PAOK atağında, Slovak oyuncunun sağ çaprazdan sert şutunu kaleci iki hamle yakaladı. Baskısını sürdüren 54. dakikada Stoch'un asistinde Lucas ile üstünlük sayısını buldu. Yaklaşık 35 metreden harika bir şut çıkaran yıldız oyuncu, kaleciyi avlayarak skoru 1-0 yaptı. Mücadelenin uzatma dakikalarında Yunan ekibi, Kitsiou ile farkı ikiye çıkardı. Dar açıdan güzel bir şut çıkaran genç oyuncu, topu filelerle buluşturdu ve maç PAOK'un 2-0'lık galibiyetle sona erdi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor PAOK, Shakhter Karagandy'yi 2-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement