Paris Saint-Germain, Valenciennes'i Rahat Geçti: 3-0 - Son Dakika
Spor

Paris Saint-Germain, Valenciennes'i Rahat Geçti: 3-0

Paris Saint-Germain, Valenciennes\'i Rahat Geçti: 3-0

Ligue 1'de liderliğini sürdüren son haftaların formda ekibi Paris Saint-Germain, 3 maçtır kaybeden Valenciennes'i 3-0 mağlup etti.

15.02.2014 09:45  Güncelleme: 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransa Ligue 1'de şampiyonluğun en güçlü adayı Paris Saint-Germain, son haftaların formsuz ekibi Valenciennes'i konuk etti.

Maça baskılı başlayan Paris Saint-Germain ilk dakikalarda Marquinhos ve Ibrahimovic ile yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, aradığı golü 18. dakikada buldu. Gelişen ev sahibi ekip atağında Lavezzi, ceza sahası içinden yaptığı vuruşla ağları havalandırdı: 1-0.

Sonraki dakikalarda da oyundaki hakimiyetini sürdüren ev sahibi ekip, Lavezzi ve Cabaye ile girdği pozisyonları değerlendiremedi ve ilk 45 dakika PSG'nin 1-0'lık üstünlüğüyle geçildi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Paris temsilcisiydi. Cabaye'nin pasında topla buluşan Ibra, bu sefer affetmedi ve farkı 2'ye çıkarttı: 2-0.

Bu golde sadece 2 dakika sonra bu sefer Kagelmacher ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi ve PSG, 3-0 öne geçti. Sonraki dakikalarda da oyunun temposunu düşüren PSG karşısında birkaç pozisyon yakalayan Valenciennes, bunları değerlendiremeyince karşılaşma PSG'nin 3-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Bu galibiyetle PSG puanını 58'e çıkartarak liderliğini sürdürürken, Valenciennes ise 21 puanda kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Paris Saint-Germain, Valenciennes'i Rahat Geçti: 3-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement