Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a Pazartesi günü oynadıkları Gençlerbirliği maçındaki kötü ve çirkin tezahüratları nedeniyle tribün kapama ve para cezası verdi.
Bu sezon dış sahadaki karşılaşmalarda dördüncü defa olayın tekrarlanması nedeniyle tribün kapatma cezası alan siyah beyazlılar, Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacakları maça taraftarını götüremeyecek.
TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 26.01.2015 tarihinde oynanan GENÇLERBİRLİĞİ - BEŞİKTAŞ A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı TRİBÜN KAPATMA ve 200.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,"
Son Dakika › Spor › Pfdk'dan Beşiktaş'a Tribün Kapama Cezası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?