Pınar Karşıyak Cumhurbaşkanlığı Kupası Sevincini Taraftarlarıyla Paylaştı - Son Dakika
Spor

Pınar Karşıyak Cumhurbaşkanlığı Kupası Sevincini Taraftarlarıyla Paylaştı

Pınar Karşıyak Cumhurbaşkanlığı Kupası Sevincini Taraftarlarıyla Paylaştı

Fenerbahçe Ülker'i yenerek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı 2. kez kazanan Pınar Karşıyaka, ligdeki Banvit maçından önce sevincini taraftarıyla paylaştı.

12.10.2014 16:20

Türkiye Basketbol Ligi'nde Banvit'i ağırlayan Pınar Karşıyaka, müsabakadan önce hafta içinde kazandığı Cumhurbaşkanlığı Kupası coşkusunu taraftarıyla paylaştı.

Sezona Samsun'daki Türkiye Kupası eleme grubunda 3'te 3 yaparak başlayan daha sonra Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Fenerbahçe Ülker'i yenerek mutlu sona ulaşan Pınar Karşıyaka, bu sezon İzmir'deki ilk resmi maçında Türkiye Basketbol Ligi'nde Banvit'i ağırladı.

Karşıyaka Spor Salonu'ndaki karşılaşmadan önce Cumhurbaşkanlığı Kupası için bir tören düzenlenirken, ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Kupası salonun ortasına getirildi.

Salonun ışıkları kapatıldığı törende tek tek sahaya çağrılan basketbolcular, seromoniye "Şampiyon takımı tutmadık, tuttuğumuz takımı şampiyon yaptık. Şampiyon Karşıyaka" yazılı ve üzerinde Cumhurbaşkanlığı Kupası maçındaki kupa töreninden bir fotoğraf bulunan tişörtlerle çıktı.

"Şampiyon Kaf Sin Kaf" tezahüratlarında bulunan Karşıyakalı taraftarlar başantrenör Ufuk Sarıca'ya yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Pınar Karşıyak Cumhurbaşkanlığı Kupası Sevincini Taraftarlarıyla Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement