Pınar Karşıyaka, Fransa temsilcisi Strasbourg'a konuk olacak - Son Dakika
Spor

Pınar Karşıyaka, Fransa temsilcisi Strasbourg'a konuk olacak

Pınar Karşıyaka, Fransa temsilcisi Strasbourg\'a konuk olacak

FIBA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda yer alan P. Karşıyaka, Fransa temsilcisi Strasbourg ile zorlu bir mücadele oynayacak. Karşılaşma öncesinde her iki takım da grupta yenilgi yaşamamış durumda ve liderlik için büyük bir öneme sahip. P. Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, bu maçın önemine vurgu yaparak galibiyet istediklerini belirtti.

14.11.2023 10:53

FIBA Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda yer alan P. Karşıyaka, yarın Fransa temsilcisi Strasbourg'a konuk olacak. Rhenus Sport'ta oynanacak zorlu mücadele saat TSİ 22.00'de başlayacak.

Basketbol Şampiyonlar Ligi E Grubu ekiplerinden Pınar Karşıyaka, yarın Fransa'da SIG Strasbourg ile karşı karşıya gelecek. Rhenus Sport'ta oynanacak zorlu mücadele saat TSİ 22.00'de başlayacak. Karşılaşma öncesinde iki takımın da grupta yenilgisi bulunmazken, P. Karşıyaka birinci sırada yer alıyor. SIG Strasbourg ise ikinci basamakta bulunuyor. Gruptan lider olarak çıkmak için büyük bir öneme sahip olan maçta iki takım da mutlak galibiyet istiyor. P. Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca da hafta içi oynanan Büyükçekmece Basketbol galibiyetinden sonra gruptan lider çıkmak için bu maçın önemine vurgu yapmıştı.

Öte yandan E Grubu'ndaki diğer maçta ise Filou Oostende ve EWE Baskets Oldenburg karşı karşıya gelecekken iki ekibin de galibiyeti bulunmuyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Pınar Karşıyaka, Fransa temsilcisi Strasbourg'a konuk olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement