Pınarbaşılı Sporculardan Türkiye Muay-thai Şampiyonasında Büyük Başarı - Son Dakika
Spor

Pınarbaşılı Sporculardan Türkiye Muay-thai Şampiyonasında Büyük Başarı

Pınarbaşılı Sporculardan Türkiye Muay-thai Şampiyonasında Büyük Başarı

Pınarbaşı Gençlik ve spor kulübü 5 Sporcuyla katılmış olduğu, Aydın’ın Söke ilçesinde düzenlenen Türkiye Muay-Thai şampiyonasında büyük başarı elde etti.

16.02.2016 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pınarbaşı Gençlik ve spor kulübü 5 Sporcuyla katılmış olduğu, Aydın'ın Söke ilçesinde düzenlenen Türkiye Muay-Thai şampiyonasında büyük başarı elde etti.

Minikler 40 kg da Cahit Uslu birinci, Minikler 32 kg da Mustafa Habil Şahin ikinci, Gençler 71 kg da Hasan Çetin birinci. Büyükler A klasta Hakan Kara ikincilik derecesi elde ederek, Dünya, Avrupa ve Balkan Şampiyonalarına Milli Takım sporcusu olarak katılmaya hak kazandılar.

Sporcular, İlçe Kaymakamı Mehmet Haşim Çelik'i Makamında ziyaret ettiler. Kaymakam Çelik "Gençlerimiz elde etikleri bu başarıdan dolayı bizlere büyük bir mutluluk yaşattı. Sporcu kardeşlerimi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum".dedi

Pınarbaşı Gençlik Merkezi ve Spor kulübü Antrenörü Talip Şenolmuş, yaptığı açıklamada Kulüp Sporcularının daha önce de önemli başarılar elde ettiklerini hatırlatarak hedeflerinin Dünya, Avrupa ve Balkan Şampiyonalarında dereceler elde etmek olduğunu söyledi.

Şenolmuş, yapmış oldukları desteklerden dolayı İlçe Kaymakamı Mehmet Haşim Çelik, Belediye Başkanı Dursun Ataş olmak üzere İl Müdürü Murat Eskici, Muay Thai İl temsilcisi Hali Demir ve İl Antrenörü Göksel Cingöz'e "şükranlarımı sunuyorum." dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Pınarbaşılı Sporculardan Türkiye Muay-thai Şampiyonasında Büyük Başarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement