Play-off İddiaları Son Haftaya Kaldı - Son Dakika
Spor

Play-off İddiaları Son Haftaya Kaldı

PTT 1. Lig’in 33. hafta maçında Altınordu ile Samsunspor 1-1 berabere kalınca iki ekibin de Play-off umutları son haftaya kaldı.

17.05.2015 22:15

PTT 1. Lig'in 33. hafta maçında Altınordu ile Samsunspor 1-1 berabere kalınca iki ekibin de Play-off umutları son haftaya kaldı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 8 haftadır galip geldiklerini ifade ederek, "Son 8 hafta ve bu hafta müthiş bir performans ortaya koyduk. Maçın başında yediğimiz gol bizi demoralize etti. Maçın 2. yarısında oynadığımız futbolla galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyoruz. Son saniyelerde yüzde yüz pozisyonlarımız vardı ama olmadı. Sıkıntımız son hamlelerimizi Rıza'nın sakatlığından dolayı bir türlü yapamadık. Oynadıkları futboldan, mücadeleden dolayı tüm futbolcularımı kutladım. Son hafta da hazırlanıp, deplasmanda kazanıp rakiplerin kaybetmesini bekleyeceğiz" dedi.

SAMSUNSPOR CEPHESİ

Altınordu'dan aldıkları 1 puanın çok önemli olduğuna dikkat çeken Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın ise, "Barajın 55'e düştüğü ortamda burada alacağımız puan heyecanımızı önümüzdeki haftaya taşıyacaktı. Artık kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Kazandığımız takdirde mutlu sona ulaşacağız. İyi analiz ettiğimiz varyasyonları sahaya yansıttık. Zaman ilerledikçe yorgunluk başladı ve pozisyon verdik. Girdikleri pozisyonları vardı, atsalardı maçı alabilirlerdi. Kaybettiğimiz, kazandığımız maçlar oldu, üzerimize çok gelindi ama hedefimizden hiç şaşmadık. Futbolcularıma teşekkür ediyorum bizlere 1 hafta daha bu heyecanı yaşattıkları için. Samsunspor süper lige çıkacak" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Play-off İddiaları Son Haftaya Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement