Plevnespor Voleybol Takımı'nın 4 Oyuncusu Zehirlendi - Son Dakika
Spor

Plevnespor Voleybol Takımı'nın 4 Oyuncusu Zehirlendi

Plevnespor Voleybol Takımı\'nın 4 Oyuncusu Zehirlendi

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen 4'lü voleybol turnuvasına katılan Tokat Belediye Plevnespor'un 4 oyuncusu gıda zehirlenmesi sonucu Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

23.09.2013 12:30

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen 4'lü voleybol turnuvasına katılan Tokat Belediye Plevnespor'un 4 oyuncusu gıda zehirlenmesi sonucu Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Turnuvanın son gününde Adana Beyzaspor ile karşılaşacak olan Tokat Belediye Plevnespor'un 12 oyuncusu, 2 antrenörü ve şoförü, bu sabah mide bulantısı ve kusma şikayeti ile Alanya Devlet Hastanesi'ne gitti. Sporculardan

Semih Çelik, Mustafa Karahançer, Serdar Semerci ve Kolombiyalı Sergio David Gattanbolanos'a serum tedavisi uygulanarak 'gıda zehirlenmesi şüphesi' ile rapor verildi. Antrenör Hüseyin Özcoşan, yardımcı antrenör Ali Rıza Tayoğlu ve şoför Bahattin İlter ile diğer 8 oyuncu ise ayakta tedavi oldu. Serum tedavisinin ardından Tokat Belediye Plevnespor kafilesi taburcu olduktan sonra Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giderek kaldıkları otelin yetkililerinden şikayetçi oldu.

Antrenör Hüseyin Özcoşan, zehirlenme olayı nedeniyle bugün oynayacakları Adana Beyzaspor maçını oynayamadıklarını ve Tokat'a dönmek üzere yola çıktıklarını söyledi. Sporcularında dük akşam yedikleri yemeğinin ardından mide bultısı ve kusma şikayetleri olduğunu belirten Hüseyin Özcoşan, "Bazı oyuncularım duş suyunun koktuğunu söylediler. Az yemek yiyen arkadaşlarımızda ise hafif mide bulantısı şikayeti vardı. Bu sabah şikayetler artınca hastaneye gittik. 4 oyuncumuza serum takıldı. Diğer oyuncular ise ayakta tedavi gördü. Taburcu olduktan sonra karakola giderek otelden şikayetçi olduk. Tokat'ta tekrar hastaneye giderek tahlil yaptıracağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Plevnespor Voleybol Takımı'nın 4 Oyuncusu Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement