Attan düşerek komalık olmuştu! PSG'nin yıldız futbolcusunun sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme - Son Dakika
Spor

Attan düşerek komalık olmuştu! PSG'nin yıldız futbolcusunun sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme

Attan düşerek komalık olmuştu! PSG\'nin yıldız futbolcusunun sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme

Fransız futbol devi PSG'nin kalecisi Sergio Rico, atından düşerek kafa travması geçirdi ve komalık oldu. 3 hafta sonra yoğun bakıma alınan 29 yaşındaki futbolcunun sağlık durumuyla ilgili eşi Alba Silva, "Adım adım gidiyoruz. En başından beri onun bu durumdan kurtulacağını biliyordum, çünkü o bir şampiyondu" dedi.

19.06.2023 17:57  Güncelleme: 18:19

Fransız devi PSG'de forma giyen kaleci Sergio Rico, attan düşerek komalık olmuştu. 29 yaşındaki futbolcu, 3 hafta sonra yoğun bakıma alındı.

KOMALIK OLDU

PSG'nin kalecisi Sergio Rico, atından kötü bir şekilde düşerek kafa travması geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Şampiyonluğun coşkusunu yaşayan kaleci, geçtiğimiz Pazar günü trajik bir olayla sevenlerini telaşlandırdı.

"ADIM ADIM GİDİYORUZ"

Futbolcunun sağlık durumuyla ilgili İspanyol kanalı Telecinco'ya konuşan Sergio Rico'nun eşi Alba Silva, "Sonunda tünelin ucunu görüyoruz. Adım adım gidiyoruz. En başından beri onun bu durumdan kurtulacağını biliyordum, çünkü o bir şampiyondu" dedi.

Attan düşüp komalık olmuştu! PSG'nin yıldızından haber var
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Attan düşerek komalık olmuştu! PSG'nin yıldız futbolcusunun sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement